Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 44 Vizitatori vizualizează acest subiect.

andrei_zelko

Salut,
Am un garaj destul de mare, locuiesc la casa.

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

drmarius

Salut. Daca mai ai si ceva scule este perfect.

Deschide un subiect nou cu mai multe detalii: planuri, unde o utilizezi, ce motorizare, etc.

Innotrics

Salutare tuturor!

Sunt nou, deci cred ca e frumos sa ma prezint in cateva cuvinte.
Ma cheama Stefan, stau in Constanta, am 30 de ani.
Ce caut aici?
Pai, vreau sa-mi dezvolt un hobby nou. Am vazut lumea sailing-ului / yachting-ului doar putin din afara. Si m-am gandit ca ar fi timpul sa aprofundez. Citind cateva discutii, am vazut ca oamenii de aici par foarte prietenosi, chiar si cu cei neinitiati (ca mine), deci se pare ca am nimerit bine.

Cu respect.

Radu_Cioara

Va salut!

Radu sunt, locuiesc de putini ani in Arad, obsesia pt pescuit ma caracterizeaza.
In trecut am construit o barcuta din placaj marin, fibra si epoxi, dar in majoritatea timpului cand am iesit pe apa am folosit gonflabile.

Anul acesta imi propun o prima barca "serioasa", care sa ma serveasca in pasiunea pt. spinning.

Numai bine!
Cu respect,
Radu

dany

Bun venit baieti! Chiar daca sunte-ti de la sute de km distanta ..Arad si Constanta va uneste aceiasi pasiune si da, a-ti nimerit bine!

Radu_Cioara

Citat din: dany din Iulie 02, 2018, 07:22:03 PM
Bun venit baieti! Chiar daca sunte-ti de la sute de km distanta ..Arad si Constanta va uneste aceiasi pasiune si da, a-ti nimerit bine!

Multumim de primire!

carbocalm

Salutare,

Pasiunea pentru pescuit m-a adus aici.

De cand am decoperit spinning-ul din barca , ma documentez temeinic pentru un ansamblu care sa se potriveasca nevoilor mele(citesc forumul de peste 1 an).
La barca sunt hotarat deja ( kolibri ), mai ramane motorul .

In ultimul timp oamenii s-au obisnuit sa ceara inainte sa ofere ceva :) si nici eu nu voi face exceptie.
As avea nevoie sa ma ajutati in achizitia unui motor de 8-15 cp, 2 timpi, care sa nu fie mai greu de 30kg, pentru portabilitate

Multumesc ,
Bogdan

toni tl

Pentru o barca pneumatica si nu numai i-ti recomand un Yamaha 8 cp 2t. Am avut eu unul pe care l-am considerat unul din cele mai bune motoare de barca. Foarte usor si pot spune ca acei 8 cp care erau din 1988 i-si faceau treaba fara nici un fel repros.

carbocalm

Citat din: toni tl din August 10, 2018, 11:55:55 AM
Pentru o barca pneumatica si nu numai i-ti recomand un Yamaha 8 cp 2t. Am avut eu unul pe care l-am considerat unul din cele mai bune motoare de barca. Foarte usor si pot spune ca acei 8 cp care erau din 1988 i-si faceau treaba fara nici un fel repros.
Mi-ar placea mult un asemenea motor in toate mintile lui, sau :
- Mariner 8cp in 2 timpi(am inteles ca e similar cu Yamaha).
- Tohatsu 9.8cp, 2 timpi( e foarte laudat la rusi,ucrainieni si australieni pentru raportul putere/greutate).
- Selva Naxos, 15cp, 2 timpi, cea mai mare capacitate cilindrica pentru greutatea lui 260cm3 si 30 kg( aici am inteles ca mai sunt ceva probleme ).

Daca sunt si alte recomandari sau stiti pe cineva care vinde un asemenea motor , as aprecia un info.

un alt Paul

Buna tuturor,

Ma cheama Paul, sunt din Arad, am 57 ani, vise multe despre barci si ape si mari...  deocamdata doar citesc postarile voastre si salivez copios pe diferitele site-uri de veliere pina in 7 metri (stim noi de ce...) si vreau si C+S +radio , si ...

Zodiac

Va salut pe toti ! Cred ca de pe acest topic ar fi trebuit sa incep .

Numele meu este Florin . Iubitor de natura , de mic copil prezent prin Delta , lacuri , Dunare , cunosc bine zonele Braila , Galati , Tulcea si nu numai .

Sam

Salutare tuturor,
Am senzatia ca m-am cam aruncat ca schiopu'n carje, inregistrandu-ma pe acest forum si incepand sa cer informatii, fara a ma prezenta mai intai. Imi cer scuze pentru aceasta lipsa de politete si va asigur ca nu ma caracterizeaza!

Ma numesc Radu (desi mai toti prietenii imi spun Sam), am 50 de ani si sunt din Iasi.
Sunt indragostit de Delta Dunarii inca din copilarie, de pescuit si de iesirile in natura. Ca hobby-uri, in afara de pescuit si drumetii, sunt pasionat de home brewing (productie de bere artizanala) si la fel de mult imi place sa gatesc.

In ultimii 15-20 de ani am facut mai mult ce trebuie (servici, naveta, obligatii de tot felul...), dar de-acum consider ca a venit momentul sa fac mai mult ce-mi place! Asa se face ca m-am inscris si eu in comunitatea pasionatilor de pe acest forum, deoarece sunt hotarat ca pana la sezonul viitor sa-mi cumpar o barca cu motor care sa ma poarte peste tot prin delta!

Nu in ultimul rand, as dori sa-i multumesc lui Vali pentru ca m-a acceptat in aceasta comunitate, precum si tuturor membrilor pentru calitatea discutiilor si a informatiilor care sunt puse la dispozitie pe forum. Consider ca depinde de noi toti sa pastram standardul ridicat al acestui forum, multumindu-i si in acest fel administratorului, care a reusit sa ne aduca impreuna!
Va doresc multa sanatate, spor in toate si sa faceti ce va place!

Pe curand,

Sam

Intersect

Citat din: Sam din Septembrie 20, 2018, 09:56:22 AM

Ca hobby-uri, in afara de pescuit si drumetii, sunt pasionat de home brewing (productie de bere artizanala) si la fel de mult imi place sa gatesc.

I

Sam

Bine ai venit si sper ca sa iti gasesti ceea ce iti place.
Dar am vazut ca esti pasionat de home brewing,eu vreau ca sa imi iau ansamblul din state pentru a face bere artizanala.
Daca vrei si ai timp plus chef deschide un topic pentru incepatori cu detaliile hobby -ului,echipamente,metode....

Sanatate.
Born to fish,forced to work!!!

Sam

Salut Intersect,

Iti multumesc pentru urarile de bun venit!
Daca considera si Vali ca ar fi de interes un topic pe tema home brewing, il deschid cu cea mai mare placere! Sunt intr-adevar pasionat de brewing si timp de 8 ani am lucrat intr-o multinationala de profil; fara falsa modestie, cred ca as avea destule de povestit  :). In caz contrar, continuam discutia in privat - si mie imi da tarcoale ideea de a incepe o mica afacere in domeniul asta!

Toate bune,

Sam

dany

Salut Sam si bine ai venit printre noi!Cu bere sau fara bere! :DSunt din bacau si cand treci spre delta cu noua barca e bine sa ne vedem :D Ma bucura faptul cand vad noi membri,mai ales "vecini' cu mine...[vesini poate ]