Iesire in Delta 2-6 Aprilie

Creat de bradutzu, Aprilie 19, 2012, 12:47:33 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

Salut
Intre 2-6 Aprilie am fost la pescuit in Delta din pacate nu cu barca din dotare ca motorul u a vrut sa ma asculte asa ca am mers cu o barca care ne-a lasat pe mal si a venit ulterior dupa noi!
Cazare: Cort
Locatie: Sf Gheorghe pe Dunarea veche, ultima bucla pe partea de pe partea stanga !
Autoritati nu am intalnit si nu ne-au intrebat de sanatate!
Pescuit:
Din punct de vedere al pescuitului lucrurile au fost destul de complicate pentru ca era foarte, foarte, foarte multa platica si babusca care ataca momeala in orice moment al zilei si a fost destul de greu sa incerci un pescuit la crap! Din lipsa de barca a trebuit sa ne multumim cu somotei intre 1 si 3 kg/buc
Eu am prins si 3 ciortani 1-2 kg/buc!
Inca odata multumim lui Igor care ne a dat una din salupele de la Energia si deasemenea personalului de pe Energia care sunt exceptionali!
Sa auzim numai de bine!

gvincentiu

Somoteii ăia îs mamă, mamă.... i-aș mânca și cruzi !
Ganduri bune !

bradutzu

Ca sa fiu rautacios am sa iti povestesc cum imi plac mie somoteii!
Se ia una bucata somotel nu prea mare, se cresteaza cat mai des cu un cutit bine ascutit pana la os(cartilagiu) fara a sectiona osul, se da cu sare mare(de muraturi), se infige intr-o tsacalie si se face incet, incet, incet pana cand carnea incepe sa se crape si sa se desfaca suvite (aoleo....ce salivez si doar am mancat vreo cativa) dupa care se "stropeste" din belsug ca.......pestele tre sa innoate! Sunt absolut minunati!
Asta este activitatea de noapte in timp ce stam in jurul focului la spritz si povesti cu monstri din adancuri si mistreti cu colti de argint!
Si daca vrei sa faci si fitze atunci mai poti face si o babusca grasa pe tabla ca sa mearga bine vinul si o mananci pe intuneric ca pe seminte!
Abia m-am intors si vreaaaaaaaaaaaau in deltaaaaaaaaaa!
Sa auzim numai de bine!

corsarul

Frumos !!!!...ne-ai facut "pofta" de Delta !  ;) :D
PS : a mai crescut apa ?? Multam !

tiganusmc

Mama , mama , ce ne faceti !! Cand ma gandesc ca abia a inceput prohibitia .... ma apuca deznadejdea .
Apa a crescut  si cred ca o sa mai creasca odata cu ploile din ultima saptamana .
.
Ce sa zic , la cat mai multe povestiri de acest gen!
Fishing cheaper than therapy

bradutzu

Apa in zona aceea este in general constanta fluctuatiile fiind de cm dar oricum nu vom vedea variatii de nivel ca la Galati de exemplu! Oricum arata destul de bine ca limpezime dar intr-o zi crestea si scadea cu cativa cm de mai multe ori pe zi , lucru pe care eu personal nu l-ammai intalnit in delta!
Despre pofta.....de delta, eu personal traiesc cu ea in suflet zi de zi si dupa ce am ajuns la mal si am pus piciorul pe uscat deja imi este dor de ea asa ca pot intelege perfect pe cei ce spun ca le este dor!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Pe 15 iunie cel mai probabil vom merge iar in delta cateva zile asa ca cine este interesat se poate pregati pana atunci!
Sa auzim numai de bine!