Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radasous

Citat din: nicu din Septembrie 29, 2014, 09:35:12 PM

personaj stanga cu mai multe maini drepte este corect spus!
personaj centru foloseste head and shoulders !
personaj dreapta sapca johnny walker dar in mana stanga ciucas, ciudat nu?
traseul din harta nu il recunoaste nimeni?revenim cu poze!
Daca nu recunoaste (isi aminteset) nimeni traseul este nasol, inseamna ca singurele personaje prezente sunt ionel mergatoru' si ciucasel  :)
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Florio

Citat din: nicu din Septembrie 29, 2014, 09:35:12 PM

personaj stanga cu mai multe maini drepte este corect spus!
personaj centru foloseste head and shoulders !
personaj dreapta sapca johnny walker dar in mana stanga ciucas, ciudat nu?
traseul din harta nu il recunoaste nimeni?revenim cu poze!

Ma mananca limba, dar nu intru in concurs, c-am fost participant si nu se pune :)

Ciby

Ce mai incolo si incoace, ca "n-am voie" ca "de la mine nu se pune" dau eu pe fata totul:
N-am fost acolo, dar dupa coada, personajul cu doua maini drepte pe harta este un braconier! Cel din dreapta, cu Ciucas'u in mana, are nick de comandant de nava, pardon, de lotca!
Cel cu Head & Shoulders, nu-l recunosc!
Ce stiu mai bine este faptul ca paharele au fost mici si foarte mici (transmisiune in direct, via releul de telefonie mobila, intre al meu celular si al braconierului!
Merit si eu un pahar mic (sau foarte mic!)?  ;)

gvincentiu

Ganduri bune !

Vali

Desi nu prea are legatura cu navigatia, incerc si eu sa vad daca mai e lume care bantuie prin aceleasi locuri prin care bantuim noi in toamna asta. Recunoasteti deci locatia, poza facuta acum 20 de ore:
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bogdanminitehnicus

Citat din: Vali din Octombrie 30, 2017, 10:59:24 AM
Desi nu prea are legatura cu navigatia, incerc si eu sa vad daca mai e lume care bantuie prin aceleasi locuri prin care bantuim noi in toamna asta. Recunoasteti deci locatia, poza facuta acum 20 de ore:

muntii Buzaului?

lipan

Din câte ştiu eu, Vali bântuie numai prin Munţii Dobrogei!
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Vali

Poza ajutatoare :) (acelasi loc, dar in directie opusa):
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

monica.lidia

Tovarashu, tovarashu....pot eu, pot eu...zic eu???!!!
Nu plange pentru ca s-a terminat, bucura-te pentru ca s-a intamplat.

peb5

monica.lidia

E un loc in care am fost intr-o duminica de poveste. E vedere panoramica asupra Muntilor Vrancei si cursului Putnei, de la punctul de belvedere aflat langa releul din varful Magurii Odobestilor.
Putine duminici mai frumoase am trait in viata asta.
Nu plange pentru ca s-a terminat, bucura-te pentru ca s-a intamplat.

peb5

Am fost pe acolo acum cativa ani (2005), dar nu am recunoscut. Apa din poza am crezut ca e Dunarea.
Daca ar fi fost un panoramic in care sa apara si statia DRTv, o recunosteam cu siguranta.

peb5

Daca ai fi zis si judetul Vrancea, ar fi fost de ajutor. Si eu m-am gandit tot la Dobrogea (jud. Tulcea).
Vin cu completarea panoramicului:

peb5

lipan

Am găsit pe un portal celebru această fotografie.
Recunoașteți locația?
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!