Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bradutzu

subscriu si eu la partea cu mila! ::)
dar ce poze frumoase........mai vreau! :'(
lasa ca vine ea vara!
Sa auzim numai de bine!

Ciby

Citat din: tiganusmc din Ianuarie 22, 2014, 08:56:06 PM
acum serios ...

Litcov, in partea dinspre Caraorman si de intersectia cu canalul (....?, scurtatura spre canalul Caraorman)?

Pupezica

Citat din: tiganusmc din Ianuarie 22, 2014, 08:56:06 PM
acum serios ...

Fara a-l contrazice vehement  :) :) :) pe Maestrul Ciby, fac urmatoarele precizari :
daca este vorba de locatia la care se refera Ciby, atunci poza este facuta de pe Litcov, venind de la E spre V, la intersectia cu Canalul Ceamurlia, al doilea brat, ceea ce eu numesc "Y"-ul de pe Ceamurlia.

Insa, dupa parerea mea, poza nu este de-acolo. Este prea multa apa, Litcovul, chiar si pe ape mari, nu este atat de lat. Inca o data, presupun si analizez, raportat la cunostintele mele, nu afirm.

La cata apa este, poate fi ori un canal mare si impadurit (ex: Sontea) sau chiar vreun brat de Dunare prin zona Chilia (ex: Tataru sau Cernovca).

Din pacate cele doua trunchiuri golase, dupa parerea mea singurul indiciu relevant din poza, nu-mi spun nimic.

Daca ma luminez, mai scriu, daca nu, il rog pe colegul nostru sa nu mareasca suspansul ... :) :) :) si sa ne spuna de unde este poza, recte si sensul de parcurgere...
Apa sub chila si vant din pupa !!!

Ciby

Ceamurlia se numeste canalul de care am vorbit, iar poza, dupa parerea mea este facuta mai in amonte de el, in prima curba a Litcovului, in dreapta pozei este curba, iar in stanga, intrarea in lacul Cuibul cu lebede. Foarte posibil sa ma insel! Citind ce spune Pupezica, inclin sa-i dau dreptate.

tiganusmc

Salut ,

Pupezica , ai inceput cu un exemplu bun :) .... tu si Ciby mi-ati dat sfaturi anul trecut despre locatia respectiva .
Ghici ciuperca ce-i ? :D

Fishing cheaper than therapy

Ciby

Mai Bogdane, stii unde este? Pe Sontea, mai in amonte putin de unde am campat eu acum doi ani, cand ai venit cu Pilotul dupa mine, atunci cu borsul si cu prepelitele.
Deci, sa recapitulam: Barca circula in aval pe Sontea, vine dinspre intersectia cu S24 si coboara catre intersectia cu Razboinita si Vacaru. Ce se vede in poza este malul stang, nu-i asa?

tiganusmc

dany

Pt. cei care au vazut delta mai mult in poze sau filme aceste mirifice peisaje sunt de nerecunoscut....asa ca va dau si eu o tema,ca o aroganta ;) De unde sunt aceste imagini?

Pupezica

Citat din: Ciby din Ianuarie 23, 2014, 09:03:12 AM
Mai Bogdane, stii unde este? Pe Sontea, mai in amonte putin de unde am campat eu acum doi ani, cand ai venit cu Pilotul dupa mine, atunci cu borsul si cu prepelitele.
Deci, sa recapitulam: Barca circula in aval pe Sontea, vine dinspre intersectia cu S24 si coboara catre intersectia cu Razboinita si Vacaru. Ce se vede in poza este malul stang, nu-i asa?

Bravo Ciby, ai scris inaintea mea !!!  :) :) :) Asa cum am spus, nu recunosteam locul, dar "mirosul" m-a dus catre... Sontea. Nu as fi putut raspunde atat de detaliat ca si tine, insa raspunsul meu ar fi fost "intersectia Sontei cu unul dintre canalele mari : Olguta sau Razboinita"

Acum, sa inteleg ca locul este pe Sontea, in sectiunea "verticala" orientata N - S, inainte (mai la N)  de "Y" de pe Sontea, venind dinspre S24 (adica din N), si fotografia este catre malul estic, cel pe care ai campat tu ??? Stiu ca celalalt mal cam tine stuf, pana spre Baclanesti, de unde incepe padurea, dupa "promontoriul" de stuf care desparte apele Baclanetiului de apele Sontei...

Solicit lamuriri ... :) :) :)
Apa sub chila si vant din pupa !!!

dany

Vali

Problema e rezolutia mare a pozelor. Nu tine de mine, ci e din softul forumului. Incercati sa micsorati rezolutia inainte de a posta poze. E un program gratuit pe net, se numeste Photofiltre, e numai bun pentru asta.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Ciby

Nu sunt sigur ca aceea ar fi locatia corecta, dar parca acolo ar fi. Coborand pe Sontea de la intersectia cu S24, malul drept are o zona impadurita, de fapt o perdea de salcii pe digul format de pamantul scos la dragari, pe o lungime cam de 1 km. Dupa aceea urmeaza stuful pana la intersectia cu Razboinita.
Malul stang, este in prima parte acoperit cu stuf si salcii razlete, tot cam 1 km, apoi urmeaza o zona impadurita pana la vreo 4-500 m de Razboinita. In acea zona este poza, sau cel putin asa cred. Dar este posibil sa fie si intre Baclanesti si S24, daca intradevar poza este de pe Sontea.

Dupa ce am postat am vazut si raspunsul colegului Tiganusmc! Deci acolo este!

tiganusmc

Citat din: Ciby din Ianuarie 23, 2014, 09:37:12 AM
Nu sunt sigur ca aceea ar fi locatia corecta, dar parca acolo ar fi. Coborand pe Sontea de la intersectia cu S24, malul drept are o zona impadurita, de fapt o perdea de salcii pe digul format de pamantul scos la dragari, pe o lungime cam de 1 km. Dupa aceea urmeaza stuful pana la intersectia cu Razboinita.
Malul stang, este in prima parte acoperit cu stuf si salcii razlete, tot cam 1 km, apoi urmeaza o zona impadurita pana la vreo 4-500 m de Razboinita. In acea zona este poza, sau cel putin asa cred. Dar este posibil sa fie si intre Baclanesti si S24, daca intradevar poza este de pe Sontea.

Dupa ce am postat am vazut si raspunsul colegului Tiganusmc! Deci acolo este!

Va mai atasez cateva poze din zona , chiar in ordine cronologica   , mergand in aval spre Olguta . A patra poza cred ca este canalusul care pe ape mari face legatura intre Sontea si Razboinita , dupa care se intra pe Olguta(pona nr.5 ) .Sper ca am detaliat corect . Rog rectificari  daca este cazul .A fost prima mea tura in zona respectiva , din Mila 23 pana pe Fortuna si retur , ajutandu-ma de indicatiile pretioase primite de la Bogdan si Ciby .Am fost chiar in perioada cand a venit apa mare din Vest facand imposibil pescuitul la stationar datorita ierbii care curgea necontenit .  Multumesc inca o data , domnilor , pentru ajutor . Este o zona foarte faina pe care anul acesta vreau s-o revad intrand de data asta de pe Canal 36 .

Ciby

Apropos de lacul mai special din zona Letea, o poza din alt unghi:

Si mai pun si eu doua poze. Prima simpla de tot, iar a doua putin mai grea!

tiganusmc

Citat din: Ciby din Ianuarie 23, 2014, 11:09:31 AM
Apropos de lacul mai special din zona Letea, o poza din alt unghi:

Si mai pun si eu doua poze. Prima simpla de tot, iar a doua putin mai grea!

Prima pare a fi Sontea cu Olguta ?
A doua este ,intr-adevar, grea , generatoare de saliva  :) ... o ceapa si un cartof lipsesc din poza aia .
Crezi ca raman dator ?! TE INSELI AMARNIC !!!