Gonflabila Allroundmarine AS Samba 330 vs Fox FX320 CAMO

Creat de Zodiac, Octombrie 08, 2018, 12:44:44 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Zodiac

Se pare ca s-a schimbat "schimbarea"  ;D ! Despre barcile AS Samba am auzit numai lucruri bune dar despre barcile Fox Fishing nu am auzit mare lucru .
Totusi dupa ce am intrebat mai multi pescari se pare ca ei ar alege barcile Fox , care sunt facute pentru conditiile grele de pescuit si nu pentru distractie . Are cineva acest tip de barci ?
Ce grad de multumire exista ?

Zodiac

Se poate inchide ! Barca Zodiac a venit azi acasa ;D ! Acum imi merit nick-ul  :P !

Intersect

Citat din: Zodiac din Martie 26, 2019, 07:40:40 PM
Se poate inchide ! Barca Zodiac a venit azi acasa ;D ! Acum imi merit nick-ul  :P !
Poze ca altfel nu te credem.
Born to fish,forced to work!!!

Zodiac

Bag poze cu factura  ;D ? E inca in cutie abia am ajuns acasa !

Intersect

Citat din: Zodiac din Martie 26, 2019, 08:12:06 PM
Bag poze cu factura  ;D ? E inca in cutie abia am ajuns acasa !
Ei factura lasa,nu mai am nevoie de inca o drama in viata,baga barca in poze.

dany

Zodiac

Multumesc Dani !
&Intersect...rau esti...acum ma cert cu sotia ca am pus barca pe un pat dintr-o camera  ;D ! Parca ai fi galatean ;D ! Felicitari pentru postarea 1000 !

dany

Arata-i postarile lui Byteworks[parca asa-i nick-name-ul]care facea barcile de placaj in sufragerie,sau poftim in una din camere!Strasnic om!Facea o barca pe saptamana cand se punea la treaba!

Intersect

Citat din: Zodiac din Martie 26, 2019, 08:44:49 PM
Multumesc Dani !
&Intersect...rau esti...acum ma cert cu sotia ca am pus barca pe un pat dintr-o camera  ;D ! Parca ai fi galatean ;D ! Felicitari pentru postarea 1000 !
Super tare,abia așteptai si tu ca să o umfli fii sincer.

alexdav

Sa o stapaniti sanatos!Arata super.Mai multe detalii imi puteti da despre ea?Model ,greutate,pret

Zodiac

Multumesc ! Barca e Zodial 270 Alu , gasesti pe net destule informatii dar care de multe ori se bat cap in cap ! Nici astia de la importator nu stiu prea multe , ce stiu eu e ca e Strongan PVC ,  termo sudata , chila gonflabila , aluminiu pe 3/4 din podea...pare solida si e Made in China .
In schimb la importator pretul e de ''made in SUA''...peste 6200 de lei . Se ofera cu darnicie...discount 0 !

alexdav

mariusm piesenoi111

Asta cu discountul.....nu știu de ce se plâng importatorii de motoare de bar i ca nu vând mai deloc motoare noi cand ei nu fac niciun fel de discount....sau aproape
Am cerut la cei doi dealeri BRP un preț pt un ETEC de 90CP.....cel din Buc a zis că îmi da 5% dar plătesc instalarea 200 euro iar cei dinTulcea îmi dădeau 2% dar montaj gratuit.....diferența este de 50 RON......la un motor de aproape 40k RON...