Măsuri prohibitive-Delta Dunării

Creat de Florio, August 30, 2017, 09:23:58 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ionpescarul

Prietenul meu tranzita un canal in viteza in directia unui lac,au intrat pe lac in viteza ,prin spatiul liber de vegetatie  ,mai in fata la 150m ,era o barca de la control ,inevitabil trebuiau sa.treaca pe langa ea (era parcata la marginea vegetatiei ,)cand.sau apropiat li sa.facut.semn sa opreasca .Cat au fost ei controlati a mai fost oprita o barca care venea tare.Aveau aparat mobil ,ca la circulatie.

crysty

Multumesc nea Ione.
Cum s-ar spune s-au inmultit pescarii - unii vor peste iar ceilalti sunt cu amenzile.
Despre lipsa documentelor de acces in delta - daca respectivul document a fost platit si din nefericire acea hartie este deteriorata sau chiar pierduta nu se poate verifica online ca respectivul proprietar a platit darile pentru acces, pescuit, privit etc?
Avand in vedere ca este abia implementata aceasta regula care este perioada de gratie a platii amenzii la 1/2 (daca aceasta exista) si care ar fi punctele in delta unde se poate plati - numai la Tulcea? ori se poate plati la organul constatator pe baza unei chitante de mana?

scm_ro

Am fost in Delta weekend-ul trecut. Apa crescuta si plina de mal, nu ne-a dat nici o sansa sa pescuim la crap, nici somnul nu a mers, asa ca singura sansa a fost sa ne ducem catre lacuri sa pescuim la rapitor, tintind bibanul.
Am ramas cu un gust amar dupa ce nu am putut sa ii explic fiului meu de 9 ani,logica pt care el trebuie sa elibereze o stiuca de 70cm in timp ce pescarii "comerciali" si nesportivi la plase pot retine totul. De ce nu pot lua din apa stiuca, ce a murit fiindca inghitise lingurita pana in stomac si nu am reusit sa o scot foarte delicat.
Am ramas cu un gust foarte amar.
Lacurile sunt pustii acum, nu mai sunt pescari amatori care sa le incurce  plasele si firele.
In perimetrul Perivolovca, Dunavat, Murighiol, Uzlina nu am vazut nici un control, de nici un fel.

mariusm piesenoi111

Ca și cum până acum plăteau taxe!
Buna glumă!
Cum plătești taxe la peștele cumpărat de la magazinul de noapte?
Just my 2 cents

teo pes

;D :D ;DCare delta !? ... a cui !???... unde!?..
Viata i grea !!  Dar trece !!