Barca Drago Fiesta 550

Creat de gabriel.c, Martie 29, 2019, 10:40:00 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut,am un prieten care vrea sa își cumpere o cabinata Drago Fiesta 550 second hand cu un motor yamaha 60cp
I-am promis ca cu ajutorul vostru o să-l sfătuiesc de bine. Așa ca va rog să-mi dați ceva sfaturi despre barca asta. 
O va folosi la pescuit.
Mulțumesc.

bbl81

salut,

pentru pescuit stationar pare mic spatiul. Nu stiu cum te invarti pe acolo cu bete de pescuit, momeli...etc. tot echipamentul. Si cum deobicei nu mergi singur la pescuit, in 2 persoane este si mai complicat.

Spuna asta din ce vad poze pe net la aceasta barca, nu m-am dat cu ea.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

gabriel.c

Salut Bbl 81 ,asta e cam la toate cabinatele mici. Sunt cam scurte la punte dacă te raportezi la o barca OPEN .
Eu întrebam colegii care sau dat cu o barca de asta ,sau au văzut-o in realitate dacă știu ceva.
Oricum cred ca prietenul meu nu a cumparat-o încă tot din motivul ca e scurta la punte.
Spor!!!

alin66

va salut, nu am mers cu un drago fiesta , dar pescuiesc de cativa ani,la stationar, cu o barca cabinata de 5,20 (pilotina vega 520) si este chiar ok pentru 2 pescari si chiar de multe ori am ramas ancorati si noaptea pe dunare, cred ca totul depinde de modul cum ne organizam spatiul barcii si de nevoile si aspiratiile fiecaruia.