O'day Mariner 19' de vanzare

Creat de Mihai, Aprilie 10, 2019, 05:46:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mihai

Dragi prieteni, Mandalay este de vanzare. Pentru colegii de forum care nu stiu barca, este vorba de un mic velier de 19' construit foarte solid in 1976, de constructorul american O'day. Modelul este Mariner 2+2 centerboard. Este o barca inca in productie acum, construita de Stuart Marine SUA. Peste ocean este foarte populara, fiind construita intr-un numar impresionant de exemplare, datorita calitatilor nautice deosebite pe care le-a dovedit. Derivorul este din fonta de aproximativ 80kg, iar in completare, exista incapsulate la baza cutiei derivorului in interior inca doua bare de plumb de aproximativ 100kg pentru stabilitate. Catargul este de 8m, fiind echipat cu foc, genovez pe roll fock si randa cu doua linii de tertarola din dacron in stare foarte buna. Barca este dotata cu un motor honda 4.5cp 4timpi cu incarcare pentru baterie dar poate fi guvernata si cu ajutorul vaslelor. Bateria este speciala pentru a putea fi incarcata si de un panou solar de 30w asistat de un controller. In cabina pot dormi teoretic 4 persoane, dar practic nu am incaput decat 3 si bagajele aferente. Exista doua cusete in fiecare bord pe sub cockpit si un pat triunghiular in prova. Barca a facut ture in Delta, pe Golovita si Razim dar si in Grecia Halkidiki. Este o barca usor de transportat si dat la apa, datorita pescajului foarte mic de aproximativ 20 cm. Peridocul de transport este de 750 kg ,basculant si este inmatriculat. Barca de asemeni este inmatriculata impreuna cu motorul tot in Romania. Ansamblul, barca-motor-peridoc, se vinde la pretul de 3900 euro negociabil. Trebuie sa ma despart de ea, (destul de greu recunosc) pentru un nou proiect, tot cu vele dar mai mare. Sper sa-si gaseasca in randul vostru un nou stapan caruia sa-i aduca satisfactii si bucurii. Pentru contact, pot fi apelat si la numarul de telefon 0724218191.

pelicanul

O barca excelenta pentru marimea ei, am vazut-o la lucru in Grecia. De altfel, apar si eu intr-una din poze, impreuna cu poloneza. :)
Mihai ma face sa-mi para rau ca m-am incurcat cu frantuzoiaca actuala. Desi am luat-o mai ieftin, mai am inca de lucru la ea. Daca o luam pe asta americana aveam garantia ca totul e in regula si functional. :)

Mihai

Multumesc Nicu pentru aprecieri :). Ce-am uitat sa mentionez, este ca barca are specificata in carnetul de ambarcatiune de catre ANR, zona de navigatie "C".

Nakasone

O barca excelenta si bine intretinuta. Arata bine din toate punctele de vedere Surprinzator de agila,stabila si  spatioasa ptr. marimea ei. Am vazut-o la ,,lucru'' si la vele si numai cu motor, intr-una din iesirile in Delta,atat pe lacuri cat si pe canale.
carpe diem

Dbr

Pe de-o parte parca imi pare rau ca iti vinzi barca , dar pe de alta parte ma gandesc la faptul ca cel care o va lua , va fi un superfericit. Si spun asta cunoscandu-ti barca foarte bine. Cu bijuteria aia de Honda, cu peridocul ala super usor, formeaza ansamblul perfect , chiar si tractata cu masini de foarte mic litraj. Vorbind despre pret am ramas putin surprins, pentru ca daca este sa calculam per ansamblu barca + motor+ peridoc inmatriculat + calitatea lor = un super pret (negociabil). In concluzie, chiar va fi un superfericit cel care o va lua :D

Mihai

Peridocul si-a inoit ITP-ul pe inca 2 ani. Pretul ansamblului este acum 3600 euro negociabil.