In curand barca si proprietarul vor ajunge cu bine la destinatie. Asta e cel mai important.
Am tinut legatura cu Adrian de-a lungul aventurii cu barca pe Rin. Problemele principale au fost defectiunile mecanice la propulsie. Daca Adrian va gasi puterea si dispozitia, cred ca ne va povesti peripetiile prin care a trecut.
Mie imi pare rau ca nu am putut ajuta cu mai mult decat consultatii tehnice la telefon. Sa nu uitam ca e vorba de un coleg barcagiu care a trecut prin probleme, si cei care am trecut prin asa ceva stim cat de mult conteaza uneori un ajutor chiar neinsemnat, cat de bine face la moral.
Ramane sa ma intalnesc cu Adrian cand ajunge in zona mea, sa vedem ce este de remediat sau imbunatatit la barca. Chiar si fara sa ne vedem vreodata la fata, avem si eu, si el senzatia ca am inchegat o prietenie trainica. Asta deoarece am trecut oarecum prin aceleasi trairi, chiar daca unul pe barca in vestul Germaniei si celalalt in celalalt capat al Europei.
Sunt multe de povestit, dar am sa-l las pe Adrian sa hotarasca vizavi de povestirea aventurilor. Salutare tuturor, si sa nu uitam sa fim alaturi de cei care sunt in dificultate.