Care/cine e importatorul Honda Marine Romania

Creat de Zodiac, Iulie 03, 2019, 03:33:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Poti sa te revolti cat vrei......vrei nu vrei legea obliga producatorii de carburant sa bage KKT din rapița și alcooale in carburant.
Noroc ca inca sunt scumpe......
La noi nu cred că ai de unde lua benzina pură.....zic si eu

Zodiac

Nu, nu ai de unde lua la noi ! Legea e la fel de KKT ca aia cu masinile electrice care se incarca de la curent produs de termocentrale pe pacura .
Desi etanolul asta provine din cereale&shit , arderea lui nu e deloc mai bio , exista studii care spun ca noxele rezultate ar fi mai periculoase decat benzina si mai cancerigene :

https://www.sfgate.com/health/article/Study-warns-of-health-risk-from-ethanol-2601178.php

Dar ''legea'' e data de smecherii planetei care fac profituri fabuloase !

teo pes

Citat din: Zodiac din Iulie 09, 2019, 02:10:46 PM
Nu, nu ai de unde lua la noi ! Legea e la fel de KKT ca aia cu masinile electrice care se incarca de la curent produs de termocentrale pe pacura .
Desi etanolul asta provine din cereale&shit , arderea lui nu e deloc mai bio , exista studii care spun ca noxele rezultate ar fi mai periculoase decat benzina si mai cancerigene :

https://www.sfgate.com/health/article/Study-warns-of-health-risk-from-ethanol-2601178.php

Dar ''legea'' e data de smecherii planetei care fac profituri fabuloase !
;)Hai ca incepem sa ne revenim!! incep sa cred ca totusi nu s a tampit sau idiotit toata rasa umana !
In primele 5 min de la decolare un 747 ,,arde" 13 tone de kerosen !! ;D
Un vapor are un motor cat un bloc cu 4 nivele ce consuma un anumit combustibil ;D
Sa nu vrb de consumurile si ,,emanatiile" tehnicii militare ;D ;D
Noi platim si ne dam eco pe niste kkt uri de 1500cmc ;D ;D ;D
Viata i grea !!  Dar trece !!

teo pes

Citat din: Alex1958 din Iulie 09, 2019, 10:38:39 AM
Teo,
Departe de mine sa zic ceva rau despre motoarele HONDA, mai ales ca tot HONDA am acum!
Eu unul sunt pentru diviziunea muncii!
Decat sa ma dau cunoscator si sa stric mai bine apelez la un om care asta stie si asta face!
Ei bine am apelat la acest om! Mai am si numarul de telefon pe undeva. S-a chinuit omul o zi intreaga la Mahmudia cu barca trasa pe mal sa curete si sa regleze carburatoarele. Le-a desfacut la ultima piesa, le-a curatat cu diluant, le-a pus la loc, apoi a incercat sa le regleze fara scula aia cu vacuum. Fara rezultat. A doua zi a venit iar cu scula si tot incerca sa regleze din niste suruburi care se invarteau cu surubelnita, vai mama lor! Tot degeaba. Apoi a luat barca in atelier la MOA Boats si dupa cateva zile mi-a dat telefon ca-i gata.
Daca era asa simplu, cum zici tu, cred ca o facea din prima.
Sau poate ca am nimerit eu persoana nepotrivita (nu cred, ca tot el I-a dat de cap!) ori avea motorul meu ceva foarte nasol (iarasi ma indoiesc caci fusese al unui om serios, dupa cum a avut grija de barca, iar cei de la MOA m-au taxat numai pentru reglare!), dar asta a fost experienta mea!
Exact ! ca ,,deaia zic"!! ,,trebuie sa ai minime cunostinte de mecanica si SDV uri", si este foarte usor sa urmaresti ce zice fabricantul!
Mecanicul s a dus la un mecanic! cand ai timp urmareste si tu manualul si vezi ca nu I greu !

teo pes

Zodiac

Pai cam asa e in viata ! Smecherii planetei pot sa faca orice numai noi sa fim bio !
Avioanele mai fac praf si stratul de ozon , suntem radiati din toate partile , vapoarele deverseaza o gramada de uleiuri si combustibili....sa nu mai zic de aia cu tancurile petroliere care se rastoarna , industriile deverseaza tot in pamant si ape , aia scot metale cu cianuri , altii fac experimente nucleare...mai un Cernobal , altii se joaca cu arme meteo...si pot continua !
Numai noi fraierii in curand o sa trebuie sa avem si in gaura fundului o sonda euro ''5000'' sa nu tragem basini non-bio !
Inca sunt destul de nervos cu ultima masina cumparata...ca sa iasa ei la Euro 6 trebuie sa platesc eu in plus AdBlue separat de costul carburantului !
Asta seamana putin cu Delta , nu sunt vinovati plasarii si electricienii ci aia care prind 3 baboi la undita !

Intersect

Citat din: Zodiac din Iulie 09, 2019, 02:52:22 PM
Pai cam asa e in viata ! Smecherii planetei pot sa faca orice numai noi sa fim bio !
Avioanele mai fac praf si stratul de ozon , suntem radiati din toate partile , vapoarele deverseaza o gramada de uleiuri si combustibili....sa nu mai zic de aia cu tancurile petroliere care se rastoarna , industriile deverseaza tot in pamant si ape , aia scot metale cu cianuri , altii fac experimente nucleare...mai un Cernobal , altii se joaca cu arme meteo...si pot continua !
Numai noi fraierii in curand o sa trebuie sa avem si in gaura fundului o sonda euro ''5000'' sa nu tragem basini non-bio !
Inca sunt destul de nervos cu ultima masina cumparata...ca sa iasa ei la Euro 6 trebuie sa platesc eu in plus AdBlue separat de costul carburantului !
Asta seamana putin cu Delta , nu sunt vinovati plasarii si electricienii ci aia care prind 3 baboi la undita !
Pai nu este cam exact ceea ce spuneti aci,in legatura cu navele de mare tonaj uite noile reglementari destul de stricte din 2020 pentru emisii:
http://www.imo.org/en/MediaCentre/HotTopics/Pages/Sulphur-2020.aspx
Toate navele care ard pacura sunt obligate pana in 2020 ca sa isi instaleze scrubbere ,instalatii care curata noxele ori sa arda numai motorina. Este o afacere si aici dar nu asta este ideea.

https://www.reuters.com/article/uk-shipping-imo-funds-analysis/hedge-funds-chart-course-through-imo-2020-storm-idUSKCN1U30CY

In legatura cu apele uzate zilnice de pe o nava care adasposteste 9000 de oameni http://www.imo.org/en/OurWork/Environment/PollutionPrevention/Sewage/Pages/Default.aspx
Nu se deverseaza apa care nu este tratata,majoritatea intra inapoi in sistem ca si apa tehnica,solidele se ard in instalatii speciale cu microunde.
Noua strategie pentru a face avioanele mai eco este deja in curs de impelemetare si deja sunt natii care saboteaza companiile aeriene inlocuind transportul aerian prin  mersul cu trenul(flight shame,#StayOnTheGround, la noi nu se poate aplica asta:)
Acum sa revenim la draga noastra patrie unde se dau bani dar tot fose folosim,gunoiul tot in apa ajunge,salvam vestul Europei de gunoaie, masini si barci...
Born to fish,forced to work!!!

mariusm piesenoi111

Intersect

Born to fish,forced to work!!!