parere barca pescuit

Creat de catalinn00, Aprilie 25, 2019, 06:13:39 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

catalinn00

salutare colegi

in momentul de fata am o gonflabila de 3.30 cu un yamaha de 10 si vreau sa trec mai sus :
am cumparat un yamaha de 25cp in 2 timpi si vreau sa-l marit cu una din barcile
- romcraft 4.80 http://www.romcraft.ro/ro/romcraft-480-p-20
- black sea fishing consola (dar fara consola - uite aici modelul http://www.pronautica.ro/fishingconsola )

ce parere aveti ? in 2 persoane (bagaj normal de pescuit la rapitor in delta) cu care gliseaza mai usor ?

multumiri anticipate

Mihai-Andrei Manea

Salutare,
Ambele modele vor merge bine ( semi-glisa...nu sunt barci pur glisoare ) cu 25 cp 2 t pentru 2 persoane si bagaje de rapitor.
Sunt barci asemanatoare ca forma si compartimentare. Sunt barci accesibile ca pret " de nou ".
Din ce am auzit si studiat...fata de Blacksea, Romcraftul are finisajele un pic mai bune si unghiurile de stelaj mai mari. Blacksea-ul cred ca iese in glisaj un pic mai repede decat Romcraftul dar cu motorizari mari, fuge de fund in curbe.
Mai cauta pe forum...au mai fost dezbatute subiecte asemanatoare.
Inainte de alegere e bine sa le vezi " la fabrica " pe amandoua...asa o sa iei cea mai buna decizie.
Bafta la alegere! [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

catalinn00

multumesc de raspuns

mai caut in subiecte si iau o decizie

multam inca o data

Sosoktm

cum adica vor "semi-glisa"?? Vor glisa linistit, ba chiar vor oferi performante decente la incarcatura/motorizarea descrisa de initiatorul topicului.
@calin00 ....finisajele romcraft 480 sunt mai sus decat cele din blacksea, insa la fel si pretul de achizitie.

bbl81

romcraft 480 M (care este ceva mai greu)am eu, yamaha 20 cp 4 timpi, gliseaza fara probleme si cu 3 adulti
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

Ps: acuma nu mai am motorul asta, dar asa am avut timp de un an de zile, si nu am avut probleme cu cu
glisatul deloc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"