Ai o pasa proasta ? Esti capsat ? Da un click aici .....

Creat de modi, Octombrie 15, 2013, 11:42:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Florio

Citat din: junior9007 din Iulie 01, 2019, 09:50:03 PM
In sfarsit ,se misca ceva si in invatamant https://www.libertatea.ro/stiri/propunere-psd-elevii-care-nu-lipsesc-de-la-ore-sa-primeasca-10-lei-pe-zi-2682226
...si al 2-lea motiv de bucurie,acela ca au bagat azi la Lidl globuri pt pomul de Craciun.Erau la liber.
PS.caldura mare...

:D :D foarte tare, mă apuc de învățat.
S-o da  și pentru doctorate? Că e la modă, e copy/paste și nu e greu deloc .

Îmi place sportul național "Se dă". 
Ce se mai dă? Unde se dă? E mai bun ăla, că ne-a dat!  :D

Sam

Pentru tot ce "se da" in felul asta, platim de ne sar capacele! Si noi si copiii nostri din pacate...
Mi-e o sila ingrozitoare de toti cei care chipurile "dau"!

kama3

Nu zic ca e bine  sa se faca pomeni electorale, dar nici nu cred ca era mai bine in perioada cand pe de-o parte se taiau salarii, pensii si se crestea tva-ul motivandu-se ca e criza, iar pe alta parte se aruncau bani pe investitii precum stadioane in panta, sali de sport in sate depopulate, parcuri in camp samd.
Si un foarte bun exemplu de bani aruncati pe garla (vreo 800.000 de coco) e portul de ambarcatiuni de la Galati.
Decat asa, mai bine aia 10 lei.

timberland0910

Citat din: Sam din Iulie 02, 2019, 11:33:19 AM
Pentru tot ce "se da" in felul asta, platim de ne sar capacele! Si noi si copiii nostri din pacate...
Mi-e o sila ingrozitoare de toti cei care chipurile "dau"!

ce platim man ??? nu platim la  nimeni nimic ...cel putin eu nu platesc . Nu astept sa imi dea dar nici nu le dau nimic

Sam

Citat din: timberland0910 din Iulie 02, 2019, 08:49:14 PM
ce platim man ??? nu platim la  nimeni nimic ...cel putin eu nu platesc . Nu astept sa imi dea dar nici nu le dau nimic
Ce platim??? Taxe, impozite... Nu stiu cum reusesti sa nu platesti - pana acum, eu nu am reusit.
Toate bune!

timberland0910

Citat din: Sam din Iulie 03, 2019, 10:42:30 AM
Ce platim??? Taxe, impozite... Nu stiu cum reusesti sa nu platesti - pana acum, eu nu am reusit.
Toate bune!

e pe veteran de razboi tot ...scutit de taxe