contact ateliere reparatii motoare si barci/ localitati

Creat de bbl81, Aprilie 02, 2014, 03:33:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

Salutare colegilor,
am postat acest subiect in ideea de a face o mica lista cu service-uri legate de ambarcatiuni in fiecare oras sau judet.Rog colegii din toate orasele sa posteze doar daca cunosc persoane si ateliere de reparatii, ca sa avem o informatie concreta.

Multumesc,
Mircea.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

Am sa incep eu, cum era si normal si sper ca si alti colegi sa urmeze cu postatul acestor informatii. Sunt convins ca in localitatile de la malul marii si de pe malul Dunarii sunt o gramada de ateliere de reparatii dar in zone ca Timisoare si multe alte problema sta altfe.

TIMISOARA:

Reparatii motoare barci- 0722949050. nu imi amintesc numele domnului dar este ok.
Reparatii motoare barci, Nea Mircea-0746522652-colegul Alin66  spune ca este ok
Reparatii motoare Si barci-0721128791 -de acestia nu sunt foarte convins. repara barci cu placi de OSB in loc de placaj, deci .. voi decideti.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

shabazz

Se poate cumva o lista reactualizata cu mesteri care reconditioneaza barci? Am si eu acum un catamaran ce trebuie restaurat un pic. Mulțumesc anticipat

Danillo

Buna ziua din păcate am constatat că oglinda bărcii mele trebuie inlocuita. Îmi puteți recomanda un atelier, un om priceput  pt înlocuirea ei de preferință în București dar e ok și în Brăila Galați unde lucrez detașat cu serviciul. Mulțumesc anticipat!

Trimis de pe al meu Nokia 3.1 folosind Tapatalk

black

gabriel.c

Salut , foarte bun sondajul din punctul meu de vedere .Pacat ca meseriașii pentru bărci sunt putini. După cum văd ori lipsesc cu desăvârșire ori colegii se feresc sa recomande. Cert e ca nu putem cu toții sa ne cumpărăm bărci noi iar cele second hand mai au și probleme care trebuiesc rezolvate. Firmele mari din domeniu sunt full de clienți ,muncitori nu prea au ....(că-s plecați pe Șantierele occidentului)deci nu rămân decât firmele mici sufocate și ele de clienți și meseriașii (de acasa) .Clar ca pe acest forum am găsit mulți oameni pricepuți care schimbând informații despre situațiile întâlnite pe parcursul construcției /reparației bărcii devin mai buni acumulând zilnic cunoștințe ,dar mai sunt și cei care au nevoie de îndemânarea /cunoștințele meseriașilor .

black

In Galati te pot ajuta eu cu schimbatea oglinzii. La BRATESUL SCM

Danillo

Ok Black și mulțumesc. Am așteptat să treacă weekendul, luni te voi deranja cu un telefon pt detalii.

Trimis de pe al meu Nokia 3.1 folosind Tapatalk