Schema peridoc ptr barca black sea 510

Creat de Robby, Noiembrie 06, 2019, 09:41:09 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Robby

Salutare
Ma poate ajuta vreun coleg cu o schema ptr constructia unui peridoc pentru o barca black sea 510 ? Ma intereseaza modelul cu sine , nu pe role ?

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

Vali

Este undeva pe forum o schita cu dimensiuni pentru un peridoc de genul asta, am s-o caut sa pun link. Daca n-o gasesc, am sa caut prin mailurile vechi si o pun aici.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bbl81

Citat din: Robby din Noiembrie 06, 2019, 09:41:09 AM
Salutare
Ma poate ajuta vreun coleg cu o schema ptr constructia unui peridoc pentru o barca black sea 510 ? Ma intereseaza modelul cu sine , nu pe role ?

al meu este facut de mine, in regie proprie. din pacat nu am decat ceva poze daca cautprin cloud, desen nu am  pastrat, l-am lasat la RAR.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

mariusm piesenoi111

Intreb doar...nu dati cu pietre...
Credeti ca il puteti scoate sub 1000euro cu omologare cu tot?
Pt ca la banii ăștia va luati un Neptun super fain care duce BlackSea ca pe nimic

dany

Subscriu la ce a zis Marius.Am luat Neptun de la Arad si adus acasa la Bacau prin curier m-a costat 5500 lei.Costul transportului a fost 240 lei[parca...in jur de...]Pun ceva poze aici  si pt. Pilu ca m-a intrebat de el.Nu te supara Robby.

daminmi

Dany:si eu caut un peridoc pentru o barca de 5.10m,dar se pare ca acum pe sfarsit de an toti vanzatorii mai au  pe stoc doar peridocuri pt barci de 4m.Ai cumva site-ul celor de la Arad,sau o adresa de mail?Multumesc!

dany

0742695744-nr.lor de telefon ;  atat pot acum.Ma uit mai tarziu pe mail si-ti spun.

cristi80

Citat din: mariusm piesenoi111 din Noiembrie 08, 2019, 10:25:31 AM
Intreb doar...nu dati cu pietre...
Credeti ca il puteti scoate sub 1000euro cu omologare cu tot?
Pt ca la banii ăștia va luati un Neptun super fain care duce BlackSea ca pe nimic
500 lei m-a costat omologarea, 600 lei puntea cu roti(sh), plus fierul si accesorii. Am ajuns cu mult sub 1000E

daminmi

corsarul

Citat din: Robby din Noiembrie 06, 2019, 09:41:09 AM
Salutare
Pe langa schita cu dimensiuni, cote etc., va este necesara si documentatia peridocului  (un dosar cu multe "bla-bla") , asta numai daca vreti sa-l omologati.
Va cer cei de la RAR...cel putin asa este la Ploiesti.
Am atasat si o poza cu necesarul de materiale  ..DAR, ATENTIE MARE !! latimea trebuie modificata in functie de puntea pe care o veti folosii, deoarece latimea actuala (de pe schita) este calculata pentru o punte de Oltcit...in rest toate dimensiunile sunt la fel.

Robby

Multumesc mult tuturor ptr idei, raspund cu oarece intarziere datorita job-ului....peridoc nou nu are rost sa iau ptr ca am unul mai vechi, proiectat din fabrica ptr o barca de 4m si vreau sa-l modific....de inmatriculat nu am nevoie, il voi folosi doar sa urc barca pe iarna si il tin in balta nu circul cu el pe sosele....Raman dator la Corsarul....

kama3

Pai daca nu ai nevoie sa il inmatriculezi nu te complica cu structuri de rezistenta si suspensie.
Ia o punte de dacie, cadrul pune-l direct pe punte, il fixezi cu suruburi intre doua placi (ca un sandvis) si aia e.
Un vinci bun si suficient de puternic ca sa tragi usor barca, role ca sa culiseze usor cand o tragi sa o dai la apa si doua sanii imbracate in mocheta.
Doua maini de grund si gata ingineria.
Daca nu vrei sa-l inmatriculezi nu are rost sa-l faci mai mult decat simplu, rezistent si functional.

Robby

Citat din: kama3 din Noiembrie 23, 2019, 11:41:00 AM
Pai daca nu ai nevoie sa il inmatriculezi nu te complica cu structuri de rezistenta si suspensie.
Ia o punte de dacie, cadrul pune-l direct pe punte, il fixezi cu suruburi intre doua placi (ca un sandvis) si aia e.
Un vinci bun si suficient de puternic ca sa tragi usor barca, role ca sa culiseze usor cand o tragi sa o dai la apa si doua sanii imbracate in mocheta.
Doua maini de grund si gata ingineria.
Daca nu vrei sa-l inmatriculezi nu are rost sa-l faci mai mult decat simplu, rezistent si functional.
Cadru este, puntea este, ma intereseaza sinele pe care se sprijina barca ,sania cum o numesti tu, la ce distanta trebuie puse una de alta ?