Peridoc Neptun 600kg

Creat de eugen67tl, Noiembrie 11, 2019, 03:13:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

eugen67tl

Salut ,
Are careva achizitionat acest model de peridoc ?
https://www.olx.ro/oferta/remorca-peridoc-600-kg-neptun-skijet-ambarcatiuni-de-pana-4-m-IDcDc0v.html
As vrea sa-l achizitionez pentru barca pe care o construiesc si pretul este apropiat de bugetul pe care il am.
Multumesc

mariusm piesenoi111

Il am eu dar varianta mai lungă
Pt banii ăștia pot sa iti spun ca e chiar suuuuper
Nu lua Martz (ceva similar dar execrabil fata de Neptun)

daminmi

Marius:Neptun Navy N 7-17 despre care face referire
Eugen este extensibil pentru barci de pana la 5.5m?
Daca știe cineva unde l-aș putea găsi pt ca după multe
căutări se pare ca singurii care îl au pe stoc sunt la Arad
și costa undeva la 5500 lei cu transport, iar ceilalți spun ca vor mai
face import abia în ianuarie! Ce părere aveți despre
produse similare precum Tema, Temared?
Ma puteți sfătui în alegerea chiar și a altui model,
undeva la max 1000 E pt o barca de 5.1 m? Ce ar fi de
preferat pe lateral:role sau șipci de sustinere?

dany

Da,Marius face referire la modelul de pana la 5,5 m.

gabriel.c

Salut ,vizavi de scânduri sau role trebuie sa te hotărăști in funcție de apele pe care o sa plutești și din care o sa scoți barca pe peridoc. Dacă mergi mai mult pe lacuri e bine să-ți iei cu role ,dar pe ape curgătoare (delta) e bun cu scânduri .

scm_ro

Pe langa ce a spus Dany si are dreptate, anume ca este greu de centrat barca pe un peridoc cu role atunci cand o scoti de pe o apa curgatorare. Mai este un aspect de luat in calcul, pe ce distante transporti barca. Sinele preiau mai bine greutatea barcii decat rolele.

daminmi

Asta urma sa raspund eu acum:inteleg ca barca sta mai in siguranta pe sine laterale
mai ales pe drumuri neasfaltate(accidentate).

scm_ro

Nu este vorba de siguranta, ca nu o sa sara de pe peridoc.  Dar a mea se deforma un pic in locurile unde statea pe role.
Nu s-a spart sau fisurat, desi a facut peste 10 drumuri Bucuresti - Murighiol, dar nu imi placea sa o vad asa, iar atunci cand o suiam pe peridoc direct din Dunare era destul de greu de centrat.

daminmi

Cand am spus siguranta,la asta m-am referit:deformari zgarieturi,intr-un cuvant, integritate.
Am inteles ideea,totusi ajuta-ma cu un nume de peridoc "bun",eventual un site unde il au pe stoc,
daca stii !

scm_ro

Nu stiu. Cel vechi era Pega. Asta nou l-am facut la un nene la Braila, dar nu il recomand caci am avut multe peripetii cu el.

dany

Producator in romania :Navio calarasi.Cauta-i si spune ce vrei,cum vrei.Ve-i primi proforma pt. ce vrei ,...etc.Cam scumpisori dar au calitate .Recomand pt. o barca mai grea.

daminmi

Intr-adevar,sunt cam scumpi(modelul 500 ajunge undeva la 1300E),dar daca spui ca fac lucruri de calitate,atunci ii prefer.
Multumesc !

dany

Am unul de la ei de 6,3 m ,pt. pilotina si sunt f. multumit.I-mi place ca e lat si pt. inaltimea cabinatei este f. stabil.Grosimea profilelor si calitatea zincarii este un plus de necontestat.Discuta cu ei ce si cum i-l vrei.Nu vreau sa para reclama[am zis de altfel ca sunt cam scumpi],dar sunt cei mai buni producatori interni.Salut.

eugen67tl

Sa inteleg ca nimeni nu are acel model din link ? (este diferit de cel al lui Marius de 5.5 m)

mariusm piesenoi111

Eu l-am luat de pe centura Bucureștiului de la remorciromania parcă
Dacă vrei iti dau in privat numărul proprietarului firmei
Un tip f ok
Spun asta pt ca am luat un Martz de la ei și s-a îndoit iar el l-a schimbat imediat cu un Neptun