Scoala nautica si permis D in zona Galati - Braila

Creat de valyxman, Iunie 14, 2018, 02:30:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

valyxman

Salutare,

Am si eu o intrebare pentru cine cunoastea sau a obtinut deja de informatii referitoare la obtinerea unui permis D in Zona Galati sau Braila.
Mai exact e vorba de un prieten care vrea permis D, este locat in Suceava si logistic vorbind e mult mai usor pentru el in zona mentionata.
As aprecia si o aproximare a costurilor cu scoala, Capitania si ce o mai trebui (ce trebuie la dosar e lamurit deja ... foto, copii, psihologic, medical...).
Daca e cazul pot fi contactat pe mesaj si sau la tel, watsup 0748926174 si ii transmit eu prietenului ce e de facut.

Daca esa Suceava mai aproape de Bucuresti il indrumam eu aici :) dar nu e si ca la noi toti serviciul e pe primul loc deci timpul limitat...

Multumesc!

kama3

Oficiile de capitanie nu organizeaza examene? Ca ar fi mai aproape Bicazul

Vali

Citat din: kama3 din Iunie 14, 2018, 03:12:03 PM
Oficiile de capitanie nu organizeaza examene? Ca ar fi mai aproape Bicazul

E vorba de scoli de navigatie, nu de examene. Spuneti daca stiti care scoli sunt aici pe la noi, care se merita etc. Eu sunt rupt de subiectul asta, din care cauza l-am rugat pe valyxman sa intrebe pe forum.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

valyxman

Sincer nu stiu. si eu m-am gandit la bicaz dar nefiind sigur am zis Galati -Braila ca oricum e mult mai aproape decat Giurgiu unde am dat eu.
Si sa poata rezolva in cat mai putine deplasari eventual doar una pentru examen e doleanta lui ca timpul e mare problema la el ... sincer nu stiu cand o sa iasa cu barca ... da probabil are planuri de concediu si pescuit in Delta si de inchiriat vreo barca cu motor mai mare de 5..

valyxman

Da scoala de navigatie cat si examen (cum ziceam el spera sa rezolve intr-o vizita ambele).

Merci Vali. cam am obiceiul sa vorbesc incalcit si neclar... :)

drmarius

Setsail are un curs pe Snagov de cateva zile. Este de bun simt si se explica destul de clar baza. Pe site au contact si mai multe informatii.

valyxman

Merci Marius!.. dar nu in Bucuresti.  in Braila sau Galati

Dragosh13

Salutare,
Sunt proaspat posesor permis categ. D (am sustinut examenul pe 15.06) si cred ca as putea ajuta cu ceva informatii... Taxa de scolarizare a fost 700 lei (pot furniza datele de contact cat si numele scolii dar nu as vrea sa fie considerata reclama) iar taxa de examinare la capitanie  aproximativ 500 lei(487 parca).
Acte necesare (in original + copii):
-carte identitate
-diploma studii
-adeverinta medicala-apt conducator ambarcatiune(valabila 3 luni)
-aviz psihologic-apt conducator ambarcatiune(valabil 3 luni)
-adeverinta absolvire curs -se elibereaza(pe loc) dupa ce se sustine un mic examen practic in prezenta unui examinator

valyxman

Daca școală și examinarea au avut loc în zona Brăila Galați va rog dati-mi un Nr de tel și sau detalii pe privat. Mulțumesc!

Dragosh13

Se pare ca am omis, scoala si examenul au avut loc in Galati.

crysty

Felicitari pentru obtinerea permisului!
Sa fii cu bagare de seama in drumurile tale prin delta deoarece sunt cu ochiul pe noi -- radare!
Cred ca ar trebui sa uzi putin noul permis?! ;)

Dragosh13

Multumesc! Cu siguranta trebuie "udat" dar din pacate trebuie sa astepte pana in septembrie cand revin in tara. Cat despre radare multumesc pentru atentionare dar nu am o experienta nautica prea vasta  deci o sa fiu destul de precaut,mai ales pe canale.

12iuli34

Pentru lipsa de experiență nu cred că pe canale e problema; mai degrabă pe brațele mari unde ai valuri, curenți,  vase mari. Radarele pentru noi începătorii sunt cea mai mică problemă.