Steering Friction Honda 20 cp 2013

Creat de pasek, Martie 06, 2020, 09:58:33 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pasek

Dragi colegi, am motorul din titlu ce initial a fost pentru comanda la distanta apoi i-am montat miner. Problema este ca nu pot regla cit de greu sa pot misca din miner stinga/ dreapta adica directia. Am vazut in manualul de utilizare ca ar trebui sa fie un levier mic sub motor ce regleaza cit de usor sau greu se misca motorul si tot de acolo se blocheaza pozitia pentru cind se transporta pe peridoc. Am cautat si ansamblul se numeste Steering Friction Kit. Nu stiu ce dimensiuni trebuie sa aiba, am trimis ceva emailuri pe la firmele ce comercializeaza dar nu am niciun raspuns. Ma poate ajuta cineva cu dimensiuni, poze, sfaturi unde sa intreb, poate are cineva din dezmembrari ?
Momentan la transport leg talpa cu o chinga pentru a-l tine fixat .Multumesc anticipat pentru orice informatie

Sorin73

Salutare,
Exact cum a scris colegul, iar pe schema de motor cu comanda manuala gasesti piesele respective si cu preturi:

https://www.boats.net/catalog/honda/outboard-by-year/2007-and-later/bf20dk0-lhta-vin-bamj-1400001-to-bamj-1499999/swivel-case-2

Iti trebuie piesele principale 13 si 14 plus toate saibele, suruburile si piulitele de pe acolo 22, 10, 27, 29, 33, 34 si apoi in mod normal ar trebui sa le poti monta acolo conform schemei.

Sper sa nu fi gresit nimic mai verifica si tu schema  ;)

Sorin73

iar la transport asigurat cu o chinga e solutia corecta, zic eu, chiar daca reusesti montarea subansamblului respectiv
bafta!

pasek

Multumesc mult colegilor !  Am si comandat deja, 38 dolari piesele si 52 transportul :)

pasek

Multumiri inca o data ! Au venit piesele, le-am montat, totul ok, foarte seriosi si rapizi americanii acestia.