Aventurile vedetei NMS Vulturul

Creat de Sico, Martie 22, 2020, 08:48:35 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

o asteptam cu nerabdare,,,
avem si vreun capitol surpriza? ptr cei ce am citit blogul.....
Sa auzim numai de bine!

Sico

klausu25

Felicitari!!!   Am comandat-o chiar acum, multumim!

mdascalu

Buna dimineata,
Am comandat-o si eu chiar acum. De mult mi-o doream in biblioteca.
Felicitari!

bogdanminitehnicus

si eu, si am recomandat si mai departe :)

mdascalu

Buna ziua,
Si eu am recomandat-o prietenilor.

bogdanminitehnicus

Am luat-o și eu și am recomandat-o mai departe impatimitilor

byteworks

Formatul PDF este foarte neprietenos cu cititoarele de carti electronice, este proape de necitit. Chiar si pe tablete trebuie sa faci mariri-micsorari succesive si sa deplasezi textul. Deasemenea transformarea din PDF in formate native de carti electronice de cele mai multe ori nu produce un rezultat satisfacator.
Ca urmare, s-ar putea publica in epub sau alt format nativ de carti electronice (dar, din nou, nu transformare din PDF)?

Sico

Am cateva e-book, dar nu am intalnit ce spui. In partea de sus a paginii se afla doua semne - si +. Maresti sau micsorezi dupa dorinta si toate paginile curg la aceiasi dimensiune.
Nu stiu cum este pe telefon sau tableta. Eu folosesc laptop si desktop.

byteworks

Eu vorbesc despre cititoare dedicate de carti, cel mai cunoscut fiind Kindle. Foarte putini citesc carti electronice pe altceva.

Sico

Nu vad dece sa dau sute de lei pe kindle cand pot citi comod PDF cu Adobe.

crysty

Buna seara,
Am cumparat si eu cartea in format .pdf.acsm si nefiind in tara (nu am telefonul cu nr de ro activ) nu o pot citi.....
acrobat readerul nu citeste formatul acsm spunand ca este corupt.
parca mai frumoase erau episoadele de pe forum dacat sa stau sa-mi bat capul cum sa fac sa citesc o carte chiar cu adobe, daca nu esti online nu o poti citi.
totodata nu poate fi convertit formatul acsm la mobi pentru a citi cu kindle asa cum ziceau si ceilalti. Da acasa este altceva in fata calculatorului, dar daca esti plecat nu este asa de simplu.

crysty

Hai ca am rezolvat-o, acum o am in .mobi si este ok.

Sico

OK. Eu prefer carte tiparita pe hartie.