Piele sitetica pentru tapiterie exterioara

Creat de Alex1958, Septembrie 25, 2017, 08:57:39 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Alex1958

Salutare tuturor!
Se apropie iarna si ma gandesc sa-i schimb lui Arielle tapiteria de pe banchetele exterioare.
Actualmente este o piele artificiala care a inceput pe ici pe colo sa dea semne de cedare. Nu e varza dar orisicum.... Sunt 5 banchete, scaunul capitanului si un spatar. Culoarea ar fi coniac si nu vreau s-o schimb caci este si culoarea panourilor laterale.
Pielea asta trebuie sa reziste la soare /UV, ploaie, diferente de temperatura, efort mecanic - este calcata in picioare incaltate toamna cu bocanci. Se murdareste si se spala des, ca intr-o barca de pescar.
Are cineva experienta cu vre-un material corespunzator?
Imi puteti recomanda un meserias specializat pe tapiterie ambarcatiuni?
Multumiri anticipate!

bradutzu

salut
La cealalta barca eu am cumparat de la ancroma si am retapisato complet.

http://www.ancroma.ro/piele-ecologica-ok-l-a

Eu tineam barca fara prelata si dupa 2 ani de stat in soare era impecabila!

referitor la meserias: eu am apelat la o firma specializata in tapiserii auto si am fost multumit!

O zi buna
Sa auzim numai de bine!

Alex1958

Multumesc,
Am vazut ANCROMA pe net. Am cerut relatii la o firma de profil din Ovidiu, Constanta.
Cand ajung la barca fac poze la toate piesele de tapisat si le trimit la baieti sa-mi zica cat material sa cumpar.
Mi-ar place sa am alternative, adica mai multe oferte de material si manopera. Dar n-as mai sta pe ganduri daca as gasi ceva exact la fel.

Alex1958

Salut,
Anul asta sunt hotarat, mi-am carat deja banchetele si scaunul capitanului de la Arielle acasa si deja am luat legatura cu cei de la ANCROMA care ma asteapta cu comanda.
http://www.ancroma.ro/piele-ecologica-ok-l-a
M-am blocat insa in meseriasul national. Tapiterul care mi-a reparat o bancheta in vara si pe care l-am chemat pentru o antemasuratoare -sa stiu cat material sa iau - mi-a dat teapa in sensul ca l-am asteptat sambata toata ziua si dupa ce a promis ca vine, n-a mai dat nici un semn.
Bradutu si-a tapisat barca la un atelier de tapiterii auto, dar in Galati.
Imi poate recomanda cineva un asemenea atelier in Bucuresti?
Multumesc anticipat!

Mike83

Stiu pe cineva care are atelierul in Berceni.
Daca vrei iti trimit numarul.

Alex1958

Te rog mult!
Imi propun ca weekend-ul asta sa comand materialul si sa fac treaba cat ma repede caci banchetele imi ocupa magazia.
Daca se aliniaza planetele duc banchetele cu tapiteria refacuta cand ma duc la o stiucareala .....
Multumesc!

Alex1958

Salut,
Am reusit sa-i refac tapiteria exterioara lui Arielle.
Material de la ANCROMA, OK-LA, si manopera la un tapiter de scaune auto, din Bucuresti.
I-am promis ca il fac cunoscut comunitatii noastre, daca sunt multumit. Omul lui din atelier stia de grupul de la TUGAL. Cine doreste detalii despre executant, sa dea MP.
Din examinarea vizuala a iesit foarte bine.
Am si dus-o inapoi la Tulcea, prilej pentru o iesire la stiuca, care n-a fost deloc prezenta.
Toate cele bune!