Certificat de conformitate

Creat de charlie, Noiembrie 02, 2020, 02:46:47 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

charlie

In conformitate cu http://www.eucertification.com/faq-items/does-a-home-build-boat-need-a-ce-mark se pare ca NU ar fi nevoie de declaratie de conformitate pentru barci construite pentru uz personal si pe care nu intentionezi sa le vinzi mai devreme de 5 ani de la prima inmatriculare. Cum se aliniaza asta cu inregistrarea barcilor in Romania?

Am ajuns la aceasta intrebare dupa ce detinatorul proiectului mi-a spus ca el poate sa-mi dea inclusiv un HIN number dupa ce termin barca si ii trimit cateva fotografii dar NU poate emite CE certificate si m-a trimis la articolul de mai sus spunand ca ar trebui sa o pot inscrie foarte simplu.

charlie

Am confirmat telefonic cu un domn capitan foarte amabil ca NU este nevoie de certificat de conformitate pentru constructii in regie proprie ce nu sunt destinate activitatii comerciale si nici vanzarii mai devreme de 5 ani de la punerea in folosinta :)

Dar pentru obtinerea inspectiei tehnice dupa constructie si eventuala alocare a numarului CIN este necesara contactarea inspectoratului tehnic teritorial. Ceea ce am si facut.