Curierat / Transport Capcompas

Creat de stavride, Mai 05, 2011, 12:20:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Intersect

Citat din: cristizz din Octombrie 25, 2019, 05:19:53 PM
Salut George, mi-am propus sa fac o deplasare la Galati in a 2-a saptamana din noiembrie. Daca pana atunci nu ai rezolvat te rog sa ma suni si aduc eu coletul.

Pe de alta parte va rog sa ma ajutati, daca este cineva disponibil, cu transportul de la Bucuresti la Iasi a unei cutii de 350X350X400mm si greutate aprox 25kg. Este o rasnita de cafea destul de sensibila si mi-e teama sa o trimit cu un curier.

Mersi Cristi ,sa rezolvat @Haiduc are drumuri mai dese spre Galati si o sa mi-l aduca el.
Born to fish,forced to work!!!

cristizz

Florio

Bună, băieți. Are cineva drum București-Buzău zilele acestea?
Am colectat câteva hăinuțe de la copii mai favorizați, de dus celor mai puțin.
Sunt câteva pachete :)

Dbr

Luni cu noaptea in cap (orele 3-4)plec Bucuresti-  Focsani - Murighiol - Eforie - Bucuresti. Ceva in drumul meu poate?

Florio

Citat din: Dbr din Noiembrie 22, 2019, 07:25:49 AM
Luni cu noaptea in cap (orele 3-4)plec Bucuresti-  Focsani - Murighiol - Eforie - Bucuresti. Ceva in drumul meu poate?

Da, Bogdane. Buzău e taman în drum spre Focșani :) .
Trec eu să-ți aduc pachetele?

Dbr

Ne sunam. Doar sa aranjezi tu acolo lucrurile sa nu bananai pe acolo cu remorca dupa mine pe vreo stradutza minuscula ;)

Intersect

Vă salut, cineva care merge de la Galați la Tulcea săptămâna viitoare
Am de trimis un pachet mic,mic.
Mulțumesc încă odată @Haiduc, rămân dator vândut.
Born to fish,forced to work!!!

bluewave

Marti plec prin tara ...bucuresti - sighet - resita - bucuresti ...

Sent from my iPad using Tapatalk
"No Whistling on Board"

eugen67tl

Va salut, este cineva care pleaca catre Bacau si trece prin Macin jud.Tulcea ( sau Braila ) ? am de trimis un colet mic lui Dany ( este ceva perisabil si nu-l pot trimite prin curier). Tel. 0744477919

mdascalu

Buna ziua, marti 16.06.2020, pe la ora 12 plec din Iasi pe ruta Negresti-Vaslui-Galati (centura)-Braila-Viziru-Giurgeni-M. Kogalniceanu-Constanta (17.06.2020) si ma intoc, dupa ce sustin examenul cat D la capitanie, pe ruta Tulcea - Galati -Cuca- Barlad- Vaslui- Iasi. Daca cineva are nevoie: 0742828286