Sfat achizitie motor

Creat de Gae, Iulie 24, 2020, 12:28:24 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mike83

Citat din: Gae din Iulie 26, 2020, 10:47:07 PM
Ms de sfat dar nu mai vreau 2t..stiu ca autolube ul de la yamaha are rezervor de ulei dar totusi vorbim de motoare de 20 de ani..am vazut ce inseamna 2 timpi..zgomot fum miros  sa fac mereu amestecul cum trebuie si in plus nu stii niciodata cand pica o garnitura xa e veche sau altele..din cauza asta prefer 4t nou sau cat mai nou..dar de care? Yamaha suzuki mercury tohatsu? Yamaha de 1 an 2 sau suzuki nou? Hondele iar la fel sunt accesibile noi la pret..tohatsu nu am gasit reprezentanta decat la varna in bulgaria..

Am un prieten care este pescar profesionist in Delta. A avut vreo 10 ani un suzuki de 6 cp fara nicio problema. De 2 ani si-a luat tot Suzuki de 15 cai de care e foarte multumit in conditiile in care merge aproape zilnic in balta. Ambele motoare cumparate de la reprezentanta. Daca costa la fel, clar as lua motorul nou.

diles

tohatsu si mercury sant unul si acelas motor,eu as merge pe mercury.

Zodiac

Ca sa prescurtam !
Ai ales clar puterea motorului la 20 de cai .
Ai exclus Evinrude , Honda , Yamaha .
In mare raman Mercury si Suzuki . Intre acestea il poti alege pe cel la care ai reprezentanta sau service cat mai aproape . De exemplu eu nu sunt fan Mercury !

Gae

Am vb cu el..i am facut oferta de 2500..vrea 3000..nu merita 3000..mai caut

yakari

Cauta in Italia.
Gasesti motoare noi sau app noi la preturi f bune. daca ai pe cineva acolo folosestete de el.
spor