rulmenti motor

Creat de dany, Iulie 07, 2020, 09:00:48 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Salutari.Am gasit prin cioarsele mele un motor de 2 cp mariner in 2t cisma scurta ,desfacut intr-un lighean....Stiam ca are rulmentii dusi caci a cazut candva in apa si lasat de izbeliste.Unde pot gasi setul de doi rulmenti pt. el ?
D=42 ;d=20;l=12
D=42 ;d=15;l=13
Multumesc !

pete

dany am cautat si eu doi rulmenti de dimensiuni atipice si am gasit aici la ploiesti un dealer timken cu tot ce iti pofteste inima. daca te intereseaza iti pot da in MP nr lui

dany

asta-i marca de rulmenti de care am auzit ca ar fi buni...Da-mi te rog numarul.Multumesc !
Poate fi si aici,Vali nu se supara,caci nu e considerata reclama!

pete

dl Olteanu Harpen
0729176600
rulmenti , curele de toate tipurile si marimile, lagare etc. tot ce tine de transmisii . nu vreau ssa se supere vali pe mine dar tipul numai cu asa se ocupa si in mod profesionist.
daca se considera reclama rog sa se stearga si imi asum `urecheala`

dany

Multumesc ,urecheala nu iei...

bradutzu

Citat din: dany din Iulie 07, 2020, 09:00:48 PM
Salutari.Am gasit prin cioarsele mele un motor de 2 cp mariner in 2t cisma scurta ,desfacut intr-un lighean....Stiam ca are rulmentii dusi caci a cazut candva in apa si lasat de izbeliste.Unde pot gasi setul de doi rulmenti pt. el ?
D=42 ;d=20;l=12
D=42 ;d=15;l=13
Multumesc !
nu mai ai codurile de pe rulmentii originali? este mult mai usor sa gasesti un echivalent pentru aceeasi aplicatie! SAU MACAR O FISA TEHNICA A MOTORULUI!
asa, daca vrei iti pot da un nr de tel de la unul din importatorii de rulmenti din Romania dar pe astia'i poti gasi si tu pe net!
Sa auzim numai de bine!

dany

Trebuie sa-i curat mai bine si cu o lupa sa le citesc corect codurile...

bradutzu

Cea mai buna varianta ca sa gasesti o echivalenta! daca reusesti sa cidesti codurile, dami-le si incerc sa iti gasesc niste echivalente!
Sa auzim numai de bine!

dany

Multumesc de implicare!Am gasit echivalente de buna calitate .Originali e f.greu,daca nu imposibil...

pete

cu placere dany. indiferent de furnizor ma bucur ca ai rezolvat