Asociatia Cap Compas

Creat de Vali, Septembrie 03, 2020, 04:59:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut ,prea sunteți toți entuziasmați și prezenți la datorie așa ca intru și eu dacă mai aveți nevoie de un membru.

lipan

Aveam de gând să mă înscriu în asociaţie, după ce aceasta se constituia, dar văd că lucrurile se precipită.
Şi eu vreau să fac parte din asociaţie!
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Vali

Am adaugat la grupul de useri "Asociatie" pe cei 2 colegi care si-au exprimat intentia, gabriel.c si lipan, asadar vor avea la randul lor acces la forumul privat al asociatiei.

Desi am un program infernal, voi povesti pe forumul privat cum sta treaba. Ne auzim.

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

radasous

Salutare,
Si eu sunt interesat sa particip!
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

bbl81

Salutare,

si eu sunt interesat.

Multumesc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

klausu25

Salut Vali, ti-am trimis PM. Sunt interesat si eu. Multumesc

junior9007

Ma inscriu si eu in asociatie.Multumesc.

Vali

Salutare, am adaugat in grupul "Asociatie" inca 5 colegi, anume:

- radasous
- bbl81
- klausu25
- junior9007
- costin (am primit mesaj privat)

Prin urmare, aveti acces la topicul "Infiintare asociatie" de pe forumul privat. Daca aveti probleme, dati va rog un pm.

Multumesc colegilor care mi-au trimis pm-uri de prezentare, n-am apucat sa raspund din motive de timp limitat, dar ne auzim noi.

Zilele care urmeaza voi intra rareori pe forum, din motive de munca, dar voi intra, asa ca daca sunt chestiuni de semnalat dati va rog pm. Toate bune.

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

SORIN70

Buna ziua!
Laud initiativa de infiintare a asociatiei si sper ca in cele 6 luni de cand nu s-a mai postat nimic lucrurile sa fi evoluat. Vreau sa fac parte si eu din asociatie, asa ca il rog pe Vali sa ma inscrie in grup.
In speranta ca inca ideea asociatiei mai este valabila, felicit initiatorii !

cosmin91

Salutare!

Vreau si eu sa fac parte din asociatie!
Am ceva experienta in spate cu SGR (Societatea Geologica a Romaniei), dar in mare parte legat de organizare de evenimente. Pot sa ajut cu mare drag.

acig

Din cate imi aduc aminte mai mi-am exprimat dorinta de a face parte din asociatie.
Insa avand in vedere ca nu am mai urmarit subiectul in ultimul timp,revin si reafirm: Da ,vrea si eu!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

norex

Vreau sa ma inscriu si eu in Asociatia Cap Compas.

DusCuBarca

Si eu vreau in asociatie!

Zodiac

Pana la urma , s-a mai facut ceva ?

Vali

Salutare tuturor.

E prima mea postare cu continut dupa 10 luni. La mine s-au schimbat multe, dovada si absenta de pe forum si din gashca.

Tocmai din cauza acestor schimbari, personal nu mai am cum sa ma implic in asociatie. Asta nu impiedica pe cei interesati sa continue, bineinteles daca exista chef, motivatie si spirit de echipa.

Asa ca, daca sunteti interesati, continuati cu infiintarea asociatiei. Nu asteptati de la altii, implicati-va. Daca exista intentie, am sa intru si eu cu contributii pe aici, dar nu ma voi implica mai mult decat in discutii pe topic.

Scopul asociatiei ar trebui sa ramana lupta cu abuzurile, desi o parte din acestea s-au rezolvat de la sine. De exemplu in zona mea nu mai au tupeu sa opreasca barcile neinmatriculate sub 7 metri si sub 20 de cai, din cauza ca au facut dosar penal cuiva, si a iesit urat cand procurorul a dat NUP.

Au mai ramas totusi unele magarii din partea fiscului, plus unii militieni care se baga in seama obligand proprietarii de barci neinmatriculate sa le inscrie la fisc, chestie ilegala. Nu am auzit pana acum de probleme cu barcle inmatriculate in alte tari, ar fi si culmea, avand in vedere conventiile internationale. Insa la cat ii duce capul pe unii reprezentanti ai organului, nu e exclus sa se trezeasca vreunul cu idei.

Cam atat deocamdata. Eu am hotarat sa ma dau cu barca si sa-mi vad de viata, asa ca daca doriti sa continuati cu asociatia, aveti toata libertatea, dar pe mine va rog sa ma excludeti. Daca aveti nevoie de informatii, scrieti-le va rog aici, si am sa contribui cu tot ce stiu vizavi de infiintare si functionare a asociatiei.