probleme de echilibru

Creat de dany, Octombrie 30, 2020, 06:28:39 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Dupa partide de pescuit din barca de 24-36 de ore,cand cobor pe uscat ,am oarece probleme .Nu ca as merge necontrolat sau calc aiurea dar am senzatia ca merg leganat...Patiti si voi asa ceva?Daca dorm cateva ore si tot mai am asemenea senzatii.Nu e prea placut.Cum rezolvati situatia asta?
Multumesc!

Vali

Se numeste "rau de uscat" si e cauzat de miscarea continua a barcii pe apa. Trece de la sine dupa o zi - doua. Si eu mai pateam, dar in ultima vreme nu am mai stat pe apa vreme indelungata.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gabriel.c

Salut ,și eu am pățit la fel după 5 zile de stat in barca. Am ajuns acasa și era sa răstorn ciorba de la aragaz pana la masa  ;D .
A trecut relativ repede la mine după o partida bazată (12 ore)de somn.

kalifu

Salut prietene pescar, nu te necajii balansul trece de la sine ,microbul de pescuit nu cred , iar despre balans sa-ti spun eu dupa 11 luni cat am activat pe nava de pescuit oceanic Costila ,la debarcare aveam impresia ca se leagana pamantul cu mine ,mergeam ca un ratoi  . fir intins.