Master-model...

Creat de corsarul, Aprilie 26, 2011, 07:19:11 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

corsarul

@nicu....@flavius...."Mai este mult, pana departe"  ;D

adrian_flavius

De acordeon, da' chinezii au un proverb misto de tot: orice calatorie de 1000 de mile incepe cu un pas...

corsarul

Azi i-am mai batut cateva straturi....in total 7....cam 7mm..sper sa fie de ajuns !  ::)

bogdanbuciu

dar halatu, cat e halatu?

masca aia e la promotie?
Intrebarea cu masca e serioasa, unde se gaseste si cat costa?
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Levy

[masca aia e la promotie?
Intrebarea cu masca e serioasa, unde se gaseste si cat costa?
[/quote]

Pare a fi 3M costa in jur de 30-40 de euroi gata echipata

corsarul

Am cumparat-o de la Practiker...230 ron !

Vali

Mai ieftin e la Triton, scule betooon :). Un set care include cartusele pentru vapori organici e in jur de 120 lei ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bogdanbuciu

admine admine, mai ada un caine...

dar pana atunci baga un site de la triton, ca ce am gasit eu nu arata nicio masca, plz
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Vali

Uite adresa lor din Bucuresti, plus numerele de telefon. Cel mai bine suna-i si intreaba-i de semi-masca 3M cu filtre de vapori organici, plus filtre de praf, care sunt foarte bune la slefuit fibra, chit etc. Si nu-mi mai spune admine, ca acu' ne trezim ca ne fugareste doctoru in menegement, ca doar are proprietate intelectuala asupra termenului, si cu copiraitu nu te joci :P.

Triton Tools Bucuresti
Str. Valea Cascadelor nr. 26 A
Tel: 021-444.08.13
Fax: 021-444.08.14
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

corsarul

Intre timp..... :) ;)

Vali

din partea mea pentru Ionut corsarul :)

corsarul

Multumesc Vali !!!  :)....numai ca, ce vezi este modelul partii superioare a chilei rigide ...mai am de lucru si o fac destul de greu datorita caldurii toride de afara :-[

corsarul

....am continuat munca , ce-i drept ,destul de greu datorita temperaturilor din ce in ce mai extreme ! In sfarsit,.. am dat cu spritz-chit si apoi am ineput chituirea eventualelor inperfectiuni

corsarul

Intre timp am terminat de construit partea superioara a RIB-ului si am batut primele straturi de fibra pe partile cu inclinatie negativa  si pe capac. In acest fel ,demularea dupa model se va face fara distrugerea acestuia ,si cel mai important matrita va avea parti "mobile" numai cu inclinatie pozitiva (naturala) care-mi va da voie sa decofrez piesa finita fara deteriorarea acesteaia sau a matritei...

Florio

Corsare....esti teribil moncher ! :)
Nu stiu cate maini ai pe dreapta, eu cred ca semeni cu statuia Shiva :) , ai patru brate si doua aripi de foc !
Da-i inainte cu pricepere, ca RIB-ul tau pare facut de fabrica !