Sper sa vada postarea ta colegul Sam din Iasi, care are acelasi motor, dar pe o barca de 5,10.
Elicea "stock" cu care a venit motorul e cu pas de 12, dar Radu (Sam) a constatat ca barca avand incarcatura uzuala nu permitea motorului sa se tureze la maxim. Deci pasul era cam mare, si din ce stiu la aceasta putere la Suzuki, 12 e cel mai mare pas.
Dupa care Radu a schimbat elicea, cu una parca Solas de 10, si intra instantaneu in glisare, indiferent de incarcare, ajungand si la turatia maxima. Cel mai bine insa ar povesti Radu, eu e posibil sa ma mai insel, scriu aici din amintiri.
Deci ideea e ca daca iei o elice in plus, cauta cu un pas putin diferit (mai mic), pentru a putea sa mai "jonglezi" cu incarcarea barcii.
Eu de exemplu la un motor de 25 / 2T am 2 elice, una originala de 14 pentru viteza (pasul maxim la aceasta putere la Yamaha), si una Solas de 12 pentru barca mai incarcata. Cu elicea de 14 am atins 53 km/h pe gps pe Dunare in aval, singur in barca mea, cu elicea de 12 in 2 persoane ne miscam in jur de 40 km/h, fara sa turam motorul la maxim.
Deci daca motorul tau se tureaza la maxim cu incarcarea uzuala, ia tot o elice de 12, merge si Solas, daca nu, ia una de 10 sau putin mai mare, sa iti permita sa atingi turatia maxima si atunci cand ai barca incarcata.