Peridoc

Creat de gabriel.c, Februarie 20, 2021, 08:18:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Citat din: gabriel.c din Februarie 24, 2021, 09:51:24 AM
Sincer sa fiu nu prea știu motivul pentru care vreau cu frânare. Al meu peridoc e chiar foarte bun(fac ceva reclama ca poate trebuie să-l vând),dar sunt cam depasit cu greutatea totala. Barca are 500 kg +motor140 kg,iar peridocul e 265kg.=aproximativ 905 kg. Deci dacă vreun Garcea ma trage pe dreapta ma cam ustura.
Așa eu merg cu ansamblul asta de ceva timp și n-am avut probleme tehnice(nici la mașina nici la peridoc) dar totuși ma gândeam sa nu forțez norocul .
Am înțeles ca Brenderup ar îndeplini condițiile de calitate dar nu știu cine le importa.

10% din sarcina utila este admisa legal , deci daca ar fi sa o luam pe 100% legal 750 +50( 10% din util) + 50 forta de apasare pe carlig esti cam pe acolo. Nu te cantareste nimeni asa stai linistit. Abia au la Rar( si nu la toate reprezentantele) dispozitivele de cantarire in 3 puncte ;)
Daca totusi vrei alt peridoc,suna-l pe Dragos 0722677117 . El era cu importul Brenderup dar iti poate si face un peridoc profi personalizat pt barca ta. Preturile lui sunt normale, nici f mici , pentru ca asa nu poate scoate calitate ,dar nici nu profita indecent de pe urma clientului. Le livreaza cu Ci+Rar +Itp.
Succes

stefand600

Salut, eu am 2 barci. Una este cu peridoc fara franare iar cealalta este cu peridoc cu franare. Cel fara franare, duce o barca de 150 kg cu motor cu tot. La cel cu franare, barca are 400 kg cu motor. Pot sa va spun ca acelasi vehicul cu care tractez se simte mult mai bine cand cara barca de 400 kg. O simt mult mai putin ca impinge masina cand reduc sau cand franez.
Stefan D

gabriel.c

Salut, aveți știință despre calitatea peridocului Temared ?Dar despre cel Neptun știți ceva?M-am tot uitat pe net și cam astea ar fi disponibile.

gabriel.c

Salut, știe cineva dacă peridocul Temared e același cu cel Martz? Ma uit la ele și cam seamănă. Întreb pentru ca intr-o postare mai veche un coleg sfătuia sa nu luam Martz ca al lui sa îndoit. Ma gândesc sa nu o comit grav...
Mulțumesc

dany

Nu e acelasi lucru.Am avut de ambele in curte ducand pe ele barci...Temared este mai solid fara indoiala ,dar nu e mai bun ca al tau actual

gabriel.c

@Dany :cred asta dar eu totuși vreau unul cu frânare. Și nu pot sa ma hotărăsc la un producător încă.  De 2 săptămâni sap netul poate găsesc informații care sa ma lămurească.

dany

Si eu m-am uitat pe fb.pt. tine...Nu a aparut nimic interesant

gabriel.c

Mulțumesc Dany,acum am 3 opțiuni:
1.Temared
2.brenderup (basic)
3.Neptun Navy N7 13/20
Voi ce ziceți ?

Zodiac

In primul rand e recomandat cel cu franare , eu nu am franare , se mai simte cateodata la franarea mai puternica dar barca mea e usoara , cu tot cu motor pe la 400 de kg .
Temared si Neptun sunt poloneze , ambele marci au produse decente . Eu am remorca Temared si sunt multumit de ea .
Cu siguranta Brenderup e cea mai buna alegere , in alt topic am povestit cum am vrut sa imi iau dar din Romania eu nu am reusit sa gasesc . Si asta desi i-am contactat pe cei din Suedia care m-au trimis la unii din Polonia...care  ;D m-au trimis la unii de langa Bucuresti . Din cate imi aduc aminte , mi s-a propus ceva de genul ''va fac eu unul super'' , eu voiam strict Brenderup , nu ''unul super'' asa ca am renuntat .

ionut.constantin89

Eu l'am ales pe acesta la vremea mea si ma declar multumit :

https://www.remomag.ro/produs/transport-ambarcatiuni/remorca-peridoc-750-kg/

Mi se pare suficient de solid pentru o ambarcatiune din aceasta categorie. Altceva mai bun pe piata la momentul respectiv eu nu am gasit. Am mai povestit la un moment dat pe forum de tentativa esuata de colaborare cu NAVIO si prin urmare am fost nevoit sa ma orientez din scurt catre ceva gata facut. Singurul minus al lui ar fi faptul ca bara din spate este detasabila manual si uneori e putin anevoioasa operatiunea aceasta. Acum as opta pentru un model cu tripla si suportul pentru numarul de inmatriculare submersibile, daca as avea posibilitatea. In rest, e ca un tanc rusesc.

gabriel.c

Salut,
@Zodiac:imi e clar ca vreau unul cu frânare ,pentru brenderup am luat legătura cu ceva dealeri din Polonia .Le spune Mazzo și azi i-am sunat după ce am comandat pe site-ul lor peridocul .Au zis ca nu au pe stoc ce vroiam eu (1300 kg )dar ma suna când știu un termen clar de livrare. Spuneau ca cu 380 euro pot sa mi-l trimită acasa dezasamblat. Dar aștept răspuns.
@Ionut:
cei de pe site-ul pe care l-ai postat nu vând decât de 750 kg fără frânare (cel puțin așa văd eu la ei )o sa sun sa văd dacă au și mai mari.
Oricum va mulțumesc frumos pentru implicare.

costin

https://www.relianremorci.ro/cu-o-osie/217-remorca-transport-barci-cu-o-osie.html

sau, daca ai nevoie de ceva mai baban...

https://www.relianremorci.ro/cu-doua-osii/215-remorca-transport-barci-cu-doua-osii.html

Eu am de la ei cu o osie, fara frana omologare pe 750. Car o barca de 300Kg cu 100 kg motorul, plus restul acareturilor (baterie, rezervor, ...) vreo 450 kg. Trag cu un freelander 2 care e foarte greu constructiv la aproape 2.5 To si nu am simtit niciodata nevoie acuta de franare. Dar poate am avut eu noroc sa se inchege bine ansamblul.
Una peste alta peridocurile sunt foarte bine facute, zincate corespunzator si poti discuta direct cu fabricantul daca vrei acareturi suplimentare pe el. Bafta !

gabriel.c

Cine fabrica peridocurile relian?

Dbr

Relian Remorci SRL,  firma mare, producator, carosier, comerciant,etc. E pe piata de peste 20 de ani.

gabriel.c

Salut,pana la urma mi-am comandat un peridoc Brenderup. Va mai țin la curent când o sa ajungă sper (10/12 săptămâni) :'( .