echipament pescaresc

Creat de Wanderalbatros, Ianuarie 27, 2021, 02:36:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Wanderalbatros

Salut
Ma nedumireste un aspect. Mai tot pescarul din Delta si de oriunde se imbraca in haine de camuflaj, de obicei din Army Surplus insa sint si cazuri de non-Army Surplus.
Care-i faza? De ce s-ar echipa un pescar un uniforma de camuflaj, ii este frica pescarului ca il observa pestele din apa si nu mai vine la undita? Sau se ascunde pelicani?
Ce parere aveti stimati forumisti?
Multam fain

bradutzu

totul e pe creier. Culorile de camuflaj il fac pe pescar sa se simta mai increzator. Cand pescuiesti cu incredere prinzi mai mult peste. Pe cale de consecinta hainele de camuflaj te ajuta sa prinzi mai mult peste! ;D ;D ;D
Sa auzim numai de bine!

diles

sant haine de tavaleala,nu ati pasa daca te stropesti cu noroi sau cu muci de peste,le arunci pe jos sau te trantesti pe jos fara griji ca se vor pata sau murdari.celputin asa e la mine.

toni tl

Eu folosesc hainele de camuflaj pentru ca ele camufleaza si urmele de peste care nu odata murdareste pantalonii. si aici ma refer la somn, care pescuit la clonc are contact cu corpul uman.

daminmi

Subscriu celor spuse de Diles:sunt haine care tin mai bine la praf,noroi etc,si nici nu se vede orice pata pe ele.

pete

hmmm. din cate vad numai eu ma imbrac in albastru la pescuit. cum draq de prind peste?!?!? ??? :-\

bradutzu

Fiecare se imbraca cum vrea!
Pana la urma daca vreti sa discutam despre echipament o putem face.

Pentru vremea asta este clar ca sunt de preferat costumele termice. Pentru cei ce pescuiesc si la copca este obligatoriu ca pantalonii sa aiba protectii suplimentare la genunchi. Multe activitati se desfasoara stand in genunchi pe gheata!

Pentru vara sunt extrem de eficiente bluzele cu protectie UV. Confortul este exceptional si le recomand in special celor ce stau in soare. de ex cei care pescuiesc la clonc!

Etc, Etc, Etc
Sa auzim numai de bine!

Zodiac

Fiecare se imbraca absolut cu ce doreste si in ce culori doreste .
Hainele de tip army sunt rezistente ''la tavaleala'' , au protectie UV buna , nu se vede mizeria foarte mult pe ele si sunt multifunctionale ,  cand pleci cu barca nu prea ai loc sa iei sifonierul cu tine .
In plus de obicei au si o multitudine de buzunarase care te ajuta foarte mult .
Desi cele ''in frunze'' sunt numite in general ''de camuflaj'' si acolo gasim o mare varietate de diferente de calitate , ca si de ...preturi  ;D !
Unele sunt mai mult sau mai putin rezistente la apa , altele se usuca mai usor sau mai greu , altele pot tine foarte cald , altele au o ventilatie de exceptie .
Nu pot sa nu imi aduc aminte de o salopeta de camuflaj la care cred ca am primit o multime de comentarii de genul ''bai eu mor de cald in pantaloni scurti si tu stai cu armura aia pe tine'' , nu stiu din ce material e facuta dar in soare puternic se simte o racoare placuta .