Regate 2014

Creat de pelicanul, Iunie 18, 2014, 12:03:24 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pelicanul

Vad ca nu a mai postat nimeni nimic despre regate anul asta, asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am hotarit sa postez eu cite ceva, din pozitia de simplu spectator.
Intre 12 - 15 iunie 2014 a avut loc Regatta Poseidon organizata de Asociatia Black Sea Sailing in colaborare cu Clubul Nautic Roman. Aceasta marchează prima etapă dintr-o serie de cinci regate ce constituie Samsung Romania Cup 2014. Pentru prima data aceasta este organizata in colaborare cu bulgarii, si anume organizatorii Kaliakria Cup - Morski Klub Balchik.

Aveti aici si emisiunea lui Mindruta in legatura cu acest subiect: Pe viata si pe vele

Problema cea mai mare la aceste manifestari este ca nu zice nimeni nimic (nici macar Mindruta) despre clasamentul final si evenimentele din timpul cursei (curselor). Adica, nu au acoperire media!  ;)

Captan

Am vazut pe facebuci ceva poze de la finala/premiere si am vorbit cu un arbitru de vele care cred ca sa dus acolo.
Este un inceput bun de colaborare cu vecinul de la sud in materie de ambarcatiun,mare,vele, etc.
Bravo tuturor pentru initiativa si Pelicanului pentru promovare.

MBG

In acest week-end (20-22) ma duc la Limanu pt practica care imi da certificatul pt a putea pune pe langa D,C si S-ul pe permis.
Stiu ca tot in aceasta perioada se desfasoara in acea zona o regata.
Nu stiu despre ce este vorba insa stiu ca tot hotelul de la Limanu este ocupat 100% si chiar si in zona era mai problematic cu cazare tocmai ca pe unde sunai toti spuneau ca au rezervari pt ca este regata.
LIfe is to short to stay on the dock!