de vanzare motorcruiser UPDATE

Creat de pauli, Iulie 28, 2021, 11:09:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pauli

Am postat mesajul de mai jos acum doi ani si nu eram foarte hotarat daca sa o vand, acum insa vine vremea sa ma despart de ea intrucat am alte proiecte de viitor si chiar nu prea am timp.
Deci actualizare august 2022:
Barca pe care o vand are 7,50m a fost achizitionat si adus din Olanda via Romania si este in acest moment in Grecia in marina din Kavala iar pe timp de iarna in Keramoti. Este in conditii foarte bune motorul Yanmar de 40,9 ccp are doar 500 ore a fost achizitionat la 333 de ore, pana de carma schimbata integral cu una din inox anul acesta, barca se comporta bine pe apa poate fi vazuta si  testata oricand in zona Thassos Kavala. Are 5 locuri de dormit in doua cabine separate fata-spate, bucatarie, toaleta. Barca este inregistrata in Olanda (inregistrarea expira in 2023 mai dar poate fi prelungita). Pe timp de iarna este tinuta intr-un dry dock in Keramoti unde i se efectueaza toate reparatiile sezoniere. In plus are un peridoc facut pe comanda in anul 2017 inmatriculat in RO deci nou in conditii foarte bune, precum si un motor de rezerva Honda de 5 cp, sonar, statie radio, husa iarna, prelata de mars. Pretul este 11,000 euro foarte usor negociabil (in conditiile in care numai peridocul a costat 2000 euro), pentru detalii si poze suplimentare sunati la telefon 0722 222195, de asemenea sunt disponibil in Kavala pentru vizionare si proble pana la sfarsitul lunii septembrie
pozele le gasiti mai jos la postarea facuta acum 2 ani de catre pauli

bobinuta

Citat din: pauli din Iulie 28, 2021, 11:09:08 PM
pozele le gasiti mai jos la postarea facuta acum 2 ani de catre pauli

Adica aici:
https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,3035.msg52106.html#msg52106
(am postat eu link-ul , spre usurarea cautarilor )

Frumoasa barca, daca era velier, negociam eu cu dvs.!

Bafta la vanzare si toate cele bune,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

cristeache

Va salut,

Frumoasa barca, frumoase locuri.
Ceva poze cu interiorul barcii , se poate?

Multumesc.
Cristeache

pauli

o parte din poze aici, la interior nu am poze updatate ci de acum 6 ani cand am cumparat-o intre timp i-am facut upgrade la interior. Dar ma duc maine in marina si va pac si poze la interior

pauli

partea 2
edit: daca este cineva interesat si are drum in zona Kavala/Thassos, eu sunt aici in urmatoarele 2 luni

pauli

nu stiu sincer daca aveati ce negocia, pretul meu de cumparare + cat am bagat in ea in anii astia e dublu fata de pretul cu care vreau s-o vand...si inca nu sunt convins s-o fac dar trebuie
Citat din: bobinuta din Iulie 29, 2021, 07:15:19 PM
Adica aici:
https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,3035.msg52106.html#msg52106
(am postat eu link-ul , spre usurarea cautarilor )

Frumoasa barca, daca era velier, negociam eu cu dvs.!

Bafta la vanzare si toate cele bune,
Cezar

charlie

pozele cu interiorul upgradat? Am dat mai departe anuntul catre un non-membru al forumului si cum orice fapta buna nu ramane nepedepsita insista sa ii trimit poze cu interiorul

pauli

datorita marimii fisierelor nu le pot posta decat individual. In acest moment barca este urcata pe uscat in parcul Keramoti si pregatita de iarna

pauli

pauli

pauli

pauli

pauli

pauli

partea 7. Prima poza cu antifouling albastru este de acum 2 ani, am pus pentru a se vedea husa de iarna

pauli

revin cu aceasta barca de vanzare, nu mai am timp sa ma ocup de ea, pretul cu tot cu peridoc este 10,000 euro. Barca se afla in dry-dock la Keramoti in nordul Greciei. Pentru detalii sunati la 0722 222195, intru destul de rar pe grup