Am postat mesajul de mai jos acum doi ani si nu eram foarte hotarat daca sa o vand, acum insa vine vremea sa ma despart de ea intrucat am alte proiecte de viitor si chiar nu prea am timp.
Deci actualizare august 2022:
Barca pe care o vand are 7,50m a fost achizitionat si adus din Olanda via Romania si este in acest moment in Grecia in marina din Kavala iar pe timp de iarna in Keramoti. Este in conditii foarte bune motorul Yanmar de 40,9 ccp are doar 500 ore a fost achizitionat la 333 de ore, pana de carma schimbata integral cu una din inox anul acesta, barca se comporta bine pe apa poate fi vazuta si testata oricand in zona Thassos Kavala. Are 5 locuri de dormit in doua cabine separate fata-spate, bucatarie, toaleta. Barca este inregistrata in Olanda (inregistrarea expira in 2023 mai dar poate fi prelungita). Pe timp de iarna este tinuta intr-un dry dock in Keramoti unde i se efectueaza toate reparatiile sezoniere. In plus are un peridoc facut pe comanda in anul 2017 inmatriculat in RO deci nou in conditii foarte bune, precum si un motor de rezerva Honda de 5 cp, sonar, statie radio, husa iarna, prelata de mars. Pretul este 11,000 euro foarte usor negociabil (in conditiile in care numai peridocul a costat 2000 euro), pentru detalii si poze suplimentare sunati la telefon 0722 222195, de asemenea sunt disponibil in Kavala pentru vizionare si proble pana la sfarsitul lunii septembrie
pozele le gasiti mai jos la postarea facuta acum 2 ani de catre pauli