Sfat alegere parcare bărci Tulcea

Creat de asdepica, Aprilie 27, 2022, 09:35:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

asdepica

Vă salut din nou, domnilor duși cu barca!
Ca de obicei, apelez la domniile voastre când am nevoie de ceva... 😇
Mi-am vândut barca iar acuma o aștept pe cea nouă. Nou achiziționată, nu nouă de tot. Trebuie să studiez unde o voi parca în Tulcea -Nufaru. Cea pe care am vandut-o o țineam la Tic-tac Tulcea, la trecerea BAC. Astă toamnă, când m-am dus, barca stătea sprijinită in cizma motorului. Am auzit tot felul de variante de parcări de bărci, mă interesează una in care chiar să aibă grijă de (nevasta) barca ta. Dacă este printre domniile voastre unul care-i foarte mulțumit de locul unde este barca lui (exceptând curtea proprie), îl rog respectuos să scrie aici. Mulțumesc.

Alex1958

Salut,
Vad ca nu se inghesuie lumea sa recomande....
Eu imi tin barca din 2013 de cand am luat-o la Tuto Per Te (Petre Grosu) in Victoria. Nu este cel mai gentil partener si nici cel mai ieftin, dar m-a bagat si m-a scos din apa intodeauna si are grija de barci. Face si reparatii, daca acestea sunt necesare. Ii gasesti pe net.
Bafta!

OvidiuDP

Salut,
Eu o tin la Nufaru la parcarea d-lui. Smirnov. Sunt multumit, n-am avut nici cea mai mica problema, nu mi-a lipsit niciodata nimic. Precizez ca am avut-o si eu la Tulcea langa Bac si am avut o barca si la Victoria. Avantaje la Nufaru: Parcarea este mare, ai loc sa te misti, este chiar pe malul Dunarii, sunt grupuri sanitare curate. Ai apa la dispozitie, la nevoie o priza sa incarci o baterie sau daca ai ceva de facut. Oamenii sunt amabili, daca am avut nevoie de ceva am rezolvat. La 100 metri este un magazin de unde poti cumpara una alta, la nevoie si o punga de gheata. Programul era anul trecut zi lumina. Proprietarul are o pensiune langa parcare, la nevoie se poate dormi acolo daca situatia o impune. Singurul inconvenient este ca atunci cand apa este foarte mica (gen cota 50 la Tulcea) trebuie avut grija la lansare. Nu mi s-a intamplat decat o data in trei ani, dar precizez ca barca mea e mare si grea (1,7T). In plus erau prevzuta o amenajare la zona de lansare, nu stiu daca a avut loc.