Am stat de vorba cu producatorul. In ce priveste amenajarile sunt foarte flexibili, in sensul ca pot face chesoanele in mai multe feluri, se pot pune tor felul de accesorii, exista optiunea de spuma in laterale/fund ...
Ca si calitati nautice, pentru modul meu de utilizare, nu imi fac probleme de lungime. O iesire in delta pe an singur in barca, in rest spinning pe lacuri si rauri interioare unde nu sunt probleme. Cu alaska 390 m-am descurcat, asta e mai inalta si sper mai stabila si cred ca va merge mai bine pe valuri mici decat alaska dupa configuratia operei vii si are bordurile mai inalte. De asemenea am facut cateva iesiri cu un linder de 4m si mi se pare suficient pentru dunare la cum merg eu, nu stiu cata diferenta ar face cei 30cm in minus.
Unde gasesc neajunsuri e la configurare, adica pus motor de varf cu functie de ancora, instalatia electrica, cabluri sonar ..., Alte accesorii. Accesul e dificil si implica solutii mai putin ...solide. o solutie ar fi sa nu puna coca interiiara astfel incat sa o pot da jos si sa fac ce am nevoie, urmand sa o lipesc eu la final.
Nu in ultimul rand imi convine pretul.
Nu stiu in schimb cum se va comporta cu acel hook in zona de langa oglinda, o sa mai studiez subiectul.
In momentul de fata ma gandesc la un motor de 10cp.
Nu as vrea sa merg pe 20, pe alaska cred ca era prea mult si mi-am fortat norocul in cateva situatii. Plus ca as vrea sa merg si in Ungaria, pe Tisa si alte locatii, din ce informatii am la ei nu se inmateiculeaza barcile pana la 10cp, daca mergi cu 20cp chiar daca la noi e posibil sa nu o inmatriculezi, la ei ar putea fi o discutie. Poate un 10cp in acte care se preteaza la un tunning catre 15cp.