0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
nu inteleg...propulsata cu jet? eu in poza parca vad un outboard obijnuit? sau gresesc?iar numele de bot si nas al barcii le folosesc si eu..nu ca nu as fi pretentios ci doar ca nu sunt marinar..prova este o denumire marinareasca nu pretentioasa
sa inteleg ca acel motor nu e cu elice... COOOLL
Si cu toate scuzele adresate lui Mihai - care chiar se pricepe, da' nu m-am putut abtine - frumos motor Honda ai pe barca!
Citat din: adrianpacurici din Ianuarie 10, 2012, 10:05:25 amnu inteleg...propulsata cu jet? eu in poza parca vad un outboard obijnuit? sau gresesc?iar numele de bot si nas al barcii le folosesc si eu..nu ca nu as fi pretentios ci doar ca nu sunt marinar..prova este o denumire marinareasca nu pretentioasa Adrian, cuvintele cheie sunt "Yamaha jet outboard" . Poate arata la fel cu ce stii, dar nu-i . @ Mihai. Nu vad nici o problema de asieta, barca gliseaza frumos, ridica prova sporadic, la contactul cu valurile. Felicitari pentru motor. Spune-ne si noua daca e intr-adevar cu 30% mai eficient, dupa cum spune carticica lor.
Ii place si apa de mare?Am vazut ca unele motoare clasice cer spalare (functionare) in apa dulce dupa utilizarea in apa sarata.
Citat din: ss din Ianuarie 10, 2012, 02:30:10 pmSi cu toate scuzele adresate lui Mihai - care chiar se pricepe, da' nu m-am putut abtine - frumos motor Honda ai pe barca! Ce tare-mi place! Da' n-am cum sa dau un like!Da' si cu ce te lauzi tu Mihai imi place! Merge frumos.Si chiar asa, cum spune si Florio, chiar merge mai bine decat cel clasic?