Sallutare, eu am lucrat foarte bine cu Gabi de la Pronautica. Desi eu am lucrat doar la outboard-uri, stiu ca se ocupa fara probleme si de inboard-uri. Este un tip foarte profesionist si corect, am fost super multumit de fiecare data.
Sunt in schimb 3 mici probleme:
1.Gabi nu lucreaza decat la el la firma (Pronautica), nu presteaza off-duty. Dar mie mi-a convenit, fiindca am primit factura detaliata si garantie la fiecare lucrare, iar preturile au fost de bun simt, si la piese, si la manopera.
2. Gabi e extrem de cautat si implicit ocupat. Stiind acest lucru, eu ii duceam motoarele de obicei toamna si le luam primavara, fara sa pun vreo presiune pe termen.
3. Cine e interesat sa ia legatura cu el, e bine sa-l caute direct la firma si sa vorbeasca fata in fata, fiindca ii suna telefonul ca la call-center, si chiar m-a rugat sa nu dau mai departe numarul lui. Pronautica e in estul Tulcei, aproape de malul Dunarii, pe drumul spre Dana 1 Mai.
Mai cunosc un mecanic foarte profesionist, tot Gabi, dar in Galati. Anul trecut l-am ajutat la schimbarea unui inboard Yanmar si la revizia celuilalt Yanmar, pe un catamaran Lagoon pe care eu l-am reparat acum 3 ani.
Daca nu e obligatorie conditia cu Tulcea, sugestia mea ar fi Gabi din Galati, e la fel foarte cunoscut, dar la el presiunea e mai mica, fiindca nu e conditionat de comenzile venite la firma. Daca e o optiune de interes, te rog scrie-mi, si eventual va pun in legatura.