Am fost prin zonele Murighiol , Dunavatul de Jos , iesire la Razelm si Sfantul Gheorge ! Saptamana trecuta nu cred ca am vazut mare aglomeratie , erau locuri de cazare destule , turisti cam putini...cu o crestere usoara doar in weekend , dar toate la pret de Delta adica de Monte Carlo .
Un lucru interesant e ca daca dai telefoane , multi spun ca nu au locuri de cazare ca e OCUPAT dar asta nu corespunde cu situatia din teren . In opinia mea e o smechereala romaneasca , isi fac reclama pe site-uri de gen Booking dar nu vor sa le plateasca alora comisioane , toti afirma ca veniti aici...ca aici gasiti sigur

. In schimb era plin in special pe tot canalul Dunavat de pescari cu corturi .
Asta e lucrul care nu imi place deloc la turismul in Delta , ei folosesc termenul de ''capatul lumii'' in functie de interesul lor .
Daca ii intrebi de preturi...sunt imense ca e ''capatul lumii'' si totul ''e scump ca se transporta pe apa'' , desi la Dunavaturi si Murighiol si Jurilovca si...multe altele ajungi pe sosea buna .
Daca ii intrebi asa pe barosaneala , ei sunt ''fruncea'' si desigur ei nu sunt la ''capatul lumii'' ci in mijlocul civilizatiei

. Pot continua mult !
''Baietii'' sunt mega deranjati si la cazare si pe apa de faptul ca vii cu barca ta . Mai nou sunt deranjati daca ii intrebi cum ajungi la obiective pe canale , ei considera ca le furi din banii pe care ar fi trebuit sa-i ia ei . Cea mai tare chestie pe care am auzit-o , mai nou sunt consultanti si ghizi profesionisti deci sa nu ceri informatii ci SA-I PLATESTI PE EI CA GHIZI

.
La cazare depinde ce vrea fiecare , la mine cred ca e cel mai complicat , trebuie un minim de confort , loc de barca cu peridoc , de masina , loc de tinut barca pe apa , rampa de lansare , plus 2 catei mari .
Poate nu s-a inteles la modul extrem de concret ce am vrut sa spun in primul mesaj . Sunt foarte multumit de RIB , atat la transportul pe peridoc , cat si pe apa la nivel de deplasare . In schimb NU AM LOC de corturi...scaune...etc. , abia imi incap bidoanele cu benzina si ''necesarele'' pentru o zi .
Prin Buster L as vrea sa trec la un alt nivel , ca o fi la sfarsitul anului viitor sau peste 5 ani

, pe moment e doar la nivel de speculat ideea . Adica sa merg cu masina si peridocul intr-un loc unde sa le las , sa incarc 2...3 corturi...scaune...scule de pescuit stationar si sa NU MAI AM NEVOIE DELOC DE EI SI DE CAZAREA LOR !!!
Poze...sorry eu nu fac , sotia mai filmeaza 4k si nu sunt dornic sa ma vad pe forumuri

!