Craciun fericit !

Creat de corsarul, Decembrie 21, 2011, 10:00:42 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

corsarul

Pentru ca mai sunt foarte putine zile pana la Craciun...Corsarul va ureaza tuturor "Sarbatori fericite!!  si va daruieste o felicitare muzicala : " http://www.youtube.com/watch?v=a7eabfouP7M

ionitzady

Salut , si de aici din plina carantina vreau sa urez si eu tuturor Cpt de ambarcatiuni mari ,mici si mijloci un sincer " LA MULTI ANI" s-a dea Domnul s-a gasiti SPIRITUL  CRACIUNULUI in voi si s-a v-a dea D-zeu un CRACIUN de neuitat . Multa sanatate voua si familiilor voastre , sa va aduca mosul  ce va pofteste inima si multa fericire in casele voastre . CRACIUN FERICIT

gvincentiu

Craciun fericit, tuturor celor ce cred în Spiritul Sărbătorilor de Iarnă.
Eu mi-am decorat barca cu menghine și prese roșii  :)
Ganduri bune !

ionitzady

Salut Gvincentiu si craciun fericit , dar ce vreau s-a intreb  : nu am vazut etrava la barca ta , am vazut bine? sau este pe dedesupt si se imbraca in fibra. Scize daca deranjez.

gvincentiu

Ma straduiesc sa-mi iasa asa ceva: http://svbreakaway.info/dinghy-project . O, ho, ho ho !
Numai ca nelucrand dupa planuri, fac totul după ureche. Așa ca uneori falsez un pic. Vedem ce-o iesi la anul. Nu aduce ceasul, ce aduce anul. Sau cam așa ceva.
Ganduri bune !

Vali

Ho ho ho, sa v-aduca mosu' barcutele dorite, iar mie sa mi-aduca mai mult entuziasm si putere de munca :P.
Uite Vince cum se decoreaza in degrade cu globulete rosii si albastre :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

AL11

Idei noi si putere de munca, multa sanatate si fericire !
PS - uitasem de bani ....
Simplicity is best !

_Alex_

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul! ;D
.......sau......
       Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu' si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE! ;)

purjulius

Sarbatori fericite de la Cluj !!! sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire...unora putere de munca ...altora o soacra cat de cat sa arate cumva.....unora bani!! ;D Eu imi doresc sa intorc o coaca la anu si sa fiu sanatos!!

Florio

Multe bucurii sufletesti si destrabalari culinare, sa aveti de acest Craciun !
Sa vi se lege epoxy-ul bine, sa va iasa strip-urile perfect si sa dam la apa cu succes, tot ce am planuit pentru 2012 !
Craciun fericit ! :)

stavride

Craciun fericit! Sanatate si un dram de noroc.
Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

capitanu

Capitanu va doreste Craciun fericit si sa aveti
mult timp liber in timp ce sunteti sanatosi ca sa ne putem vedea mai des pe ape.

x_petrolist

Mihaif99

Craciun fericit tuturor! Numai impliniri si bucurii  !!

simba_the_sailor

Sarbatori de Craciun linistite, pace si bunavoire intre oameni!

https://www.youtube.com/watch?v=D_2-GwnxnQU
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
 Edmund Burke