Sport

Creat de simba_the_sailor, Iulie 17, 2024, 05:49:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care format de competitie este corect in ILCA Grand Slam-ul de Vela?

Format A
1 (100%)
Format B
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 1

Votarea se închide: Septembrie 20, 2026, 04:13:25 PM

simba_the_sailor

Ziua 2, rezultate,

Cursa 1, Ebru BFD

Cursa 2, la fel, BFD

Cursa 3, Ebru pe 23

Asta este: ori pe val, ori scor brutal!

Premiile sint aceleasi atat pentru mijlocul clasamentului cat si pentru locurile de mai din gios.

De notat este faptul ca astazi a fost o abundenta de BFD-uri;
in cursa 1, in total 27 (aproape jumatate din flota).
in cursa 2, 6.

Ebru a protestat penalizarea BFD in cursa 2, insa fara succes,

# 7 "Salut. Am fost notata BFD în cursa nr. 2. Aș dori să cer să aud înregistrarea, deoarece cred că nu am trecut linia. Mulțumesc."

Răspuns
După ascultarea inregistrarii (VAR-ul este mult mai bun decat inregistrarea audio), clar cu 4 secunde in fața liniei inainte de start"

Nici o problemă Ebru, lucru în curs. Data viitoare barcuta puțin mai in frîu si 0 secunde avans.

https://www.manage2sail.com/en-US/event/kiwo2026#!/onb?tab=scoringinq&classId=1e8a136d-f1d7-4188-a771-96cdc309e240

Plus vantul care a atins o viteza de 8-9 noduri/ora.

1 Corinthians 15:33

Do not be misled: "Bad company corrupts good character."

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
Edmund Burke

"O competiție sportivă care nu este reală nu este atractivă."

simba_the_sailor

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
Edmund Burke

simba_the_sailor

Edmund Burke

simba_the_sailor

Edmund Burke

simba_the_sailor

Edmund Burke

simba_the_sailor

Ziua 4, rezultate

Cursa 5, Ebru pe 20

Cursa 6 pe 11

Cursa 7, Ebru pe 6

https://www.manage2sail.com/en-US/event/kiwo2026#!/results?classId=1069a6d7-a400-4fa4-8f1d-ff0116069b50

Edmund Burke

simba_the_sailor

Edmund Burke

simba_the_sailor

Ebru a incheiat pe locul 31,

https://www.manage2sail.com/en-US/event/kiwo2026#!/results?classId=1069a6d7-a400-4fa4-8f1d-ff0116069b50

BFD-ul din Cursa 1?!, misterios.

Posibil ca junioarele au luat startul cu barja si au dat un asa impuls ca a cuprins aproape jumatate din flota.

BFD-ul din cursa 2 (4 secunde in fata liniei de start inainte de semnal) reconfirma faptul ca un start bun, la milisecunda, - unul dintre factorii determinanti intr-o cursa - , ramane lucru in curs.

https://www.youtube.com/watch?v=mz6OdXWNz3A

Edmund Burke

simba_the_sailor

Rezumatul lunii iunie & Kieler Woche
Luna iunie am petrecut-o la Kiel, antrenându-mă în toate condițiile posibile: de la zile superbe cu soare și vânt slab, până la zile reci, ploioase și cu mult vânt. Luna s-a încheiat la Kieler Woche, etapă din circuitul Sailing Grand Slam.
Am terminat competiția pe locul 31.
Prima zi de concurs a fost anulată din cauza lipsei vântului. În a doua zi am reușit să disputăm trei curse. Din păcate, în primele două am fost descalificată cu BFD. În cea de-a treia cursă am ajuns în partea stângă a traseului exact când presiunea a dispărut, dar am reușit să recuperez câteva poziții, mai ales pe pupa. Mă bucur să văd progres în această zonă, deoarece este unul dintre aspectele la care am lucrat cel mai mult în ultima perioadă.
A treia zi a început cu o cursă în care nu am reușit să-mi găsesc ritmul după un start întârziat. În cursa următoare însă, am reușit să preiau conducerea flotei, doar pentru ca întrecerea să fie abandonată exact când ajungeam la baliza din vânt, pe al doilea strâns.
În acest moment a devenit deja o glumă între sailori: de fiecare dată când merge Ebru bine într-o cursă, există șanse mari să fie abandonată. Sezonul acesta chiar pare că cele mai bune curse ale mele au dispărut din clasament înainte să conteze.
Totuși, au existat multe aspecte pozitive. Sunt mulțumită de viteza mea și mai ales de starturi. După Campionatul European, am avut senzația că făcusem un pas înapoi în aceste domenii. Antrenorul îmi spunea constant că ajung prea târziu la linia de start și că trebuie să mă angajez mai devreme. Acum am trecut de la a fi prea târziu la a fi prea devreme de câteva ori, ceea ce este un progres în sine. Următorul pas este să găsesc precizia necesară pentru a trece linia exact la 0:00.
BFD-urile au adăugat multe puncte în clasamentul final și nu reflectă cu adevărat progresul pe care l-am simțit în ultima lună. Deși rezultatul nu este cel pe care mi l-am dorit, plec de la Kiel încurajată de îmbunătățirile pe care le-am văzut și de direcția în care merg lucrurile.
Voi continua să construiesc cu răbdare pe această bază și să profit de impulsul pozitiv acumulat.
Urmează: antrenamente și competiția de la LA Olympic Week. ⛵💪
Mulțumesc echipei pentru suportul continuu! 💪🏽
Comitetul Olimpic și Sportiv Român l
Federatia Romana de Yachting
CSM Constanța
SOTER & Partners
Piramida Forte
Regina Maria. Reteaua Privata De Sanatate
Kinetic Sport & Medicine
Rooster
Gold Nutrition Romania

https://www.facebook.com/ebrunica

Edmund Burke