Canoe build strip

Creat de iliviu, Aprilie 29, 2011, 10:18:22 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bogdanbuciu

frumos liviu,
abia astept poze cu ea pe garla
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Vali

I'm speechless  :o. A iesit super misto :). Sper sa am si eu rabdare sa fac odata o canoe in strip, ca de canoe de fibra m-am saturat sa tot fac :D.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

De-ar iesi si YT-ul meu asa frumos...
Ganduri bune !

Vali

Pai Vince, doar am facut aman2 practica pe Calotca :D, de ce n-ar iesi :P? Eu cred ca putem sa furam meserie de la iliviu si sa facem chiar si Canotca lui Pataichin daca vrem ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

iliviu

Multumesc pentru aprecieri.
Acum, avand in vedere ca o sa mearga pe Dunare, ma gandesc sa-i fac o chila.
Nu stiu exact cum, dar poate ma ajuta cineva care stie mai bine.
Ma gandeam la una din cele 2 variante desenate.
Care credeti ca ar fi mai potrivita.
Repet, canoea va merge pe Dunare, cu un motor de 2-3 hp (in amonte) si cu 2-3 persoane maxim.
Schulze Surfrider 15-115hp

corsarul

I-mi place nespus ,ce am vazut in ultimile poze ! Felicitari !!

Vali

Despre chila, mai bine mergi pe prima varianta. Vei avea suprafata udata si pescajul mai mici, si in plus manevrabilitate mai buna, odata cu o buna stabilitate de drum (la chila lunga manevrabilitatea e putin mai slaba).

iliviu

Prima proba pe valuri. E bine echilibrata si stabila. Imi place!
Acum urmeaza interiorul, adica, slefuire, fibra, si finisaje. Sper ca pana-n toamna sa fie gata! Sper...

..........

bogdanbuciu

e frumoasa nene
sa o duci lin

Vali

Frumoasa e putin spus, eu cred ca e de-a dreptul superba :). Arata bine in piscina, dar cred ca ar arata si mai bine in mediul ei natural. Promit ca data viitoare, cand ne vei pune poze de pe balta, sa nu mai fie vreo problema cu atasamentele :P.

stavride

Extraordinar de frumoasa! O tii in living? :) La cat de bine arata... merita mai multe poze (vorba lui Vali) in mediul ei natural.
Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

iliviu

;D In sfarsit, azi am reusit sa termin barcuta.  :) :) :)
Inca n-am pus-o pe apa dar sper ca saptamana asta sa o scot la Dunare.
Mie imi place si sper sa va placa si voua.
Mii de multumiri lui Orafaz si lui Nanuk pt. planuri si forme. ;)

Ciby

Cuvintele sunt de prisos! Felicitari!

ovidiu66

bogdanbuciu

Bravo Liviu,
sa te bucuri de ea, e foarte frumoasa.