Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Alex1958

Nu cred ca ne apropiem de Dunare/Delta inainte de prohibitie.
Speram sa pot sa ajung pe Chilia pana pe 22 Apr., dar nu vad nici o sansa....

mariusm piesenoi111

O sa ziceti că sunt tâmpit dar ....când independent prohibiția și cât ține?
Mulțam fain

Alex1958

http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/file/Legislatie%20/Ordine%202018/Ordin%20prohibitie%202018.pdf
Pe scurt Prohibitia generala a inceput pe 7 Apr si tine pana pe 5 Iunie.
Pe granita cu Ucraina 22 Apr-5 Iunie.
Pe granita cu Bulgaria 15 Apr- 30 Mai.
Pe alte granite 7 Apr-22 Mai.

bradutzu

Chilia weekendul trecut a recompensat cumva pe cei care au indraznit sa o viziteze!
Sa auzim numai de bine!

alexdav

Va salut,in perioada asta de prohibitie este permis sau nu pescuitul la stiuca pe natural?Nu ma refer la idiotenia aia de lege din DD ci la celelalte ape naturale.

bradutzu

nu este permis pescuitul stiucii in perioada de prohibitie! Nici C&R nici cu retinere
Sa auzim numai de bine!

alexdav

Alex1958

Salut,
N-a fost nimeni la garla dupa prohibitie?
Eu am fost pe Chilia in zona concesionata. De la niste pescari profesionisti din zona am auzit ca Raduta e pe cale sa-si piarda concesiunea. Se pare ca ii expira in august si ARBDD-ul refuza prelungirea. Oamenii ziceau ca Raduta a epuizat si ultima cale de atac.
Are cineva mai multe detalii?
Fire intinse!

drmarius

Am fost si eu in zona Litcov. Multa iarba. Pe Gorgova nici nu am intrat din cauza aceasta.
Am pescuit pe Isac si Lumina in zone cu apa ok. S-a prins multa marlita,  cateva exemplare de 2 kg si in rest bibani si 2 rosioare frumoase.
Pe Isac, duminica erau cateva barci.

bradutzu

Inca nu am iesit anul asta in delta dar urmeaza in curand o iesire! sper.....
Sa auzim numai de bine!

Alex1958

Frate, m-am saturat de atata ploaie! Nu atat de ploaie cat de viituri.
Dau de baut primului care anunta (cu probe!) ca s-a limpezit garla sa putem iesi la pescuit!
De 3 saptamani aman din nou si din nou!

Haiduc

Tu de trei saptamani astepti "putin foarte putin" eu de vreo doua luni. In general am un somn adanc daca pun capul jos dar in ultima vreme ma trezeste consoarta cu "vezi ca trage" si stii ce repede ma trezesc😃😃 parca nici nu dormeam. Una peste alta cu totii am luat o razna din cauza asta dar tot raul spre bine, la jumatea lui August suntem buni de treaba vor inceta ploile si se va curata si batrana doamna dar pana atunci"Vezi ca trage"🤣🤣
Numai de bine sa avem parte

scm_ro

Eu mi-am luat inima in dinti si am fost acum o luna. Stiuca a mers bine pe lacuri, parca sa ne faca in ciuda ca trebuie sa o eliberam.
Somoteiul acceptabil, dar crapul nici vorba.
Pana atunci incerc sa vad cum e cu pescuitul in Grecia peste 5 zile :)

Alex1958

Baieti,
asa am fost si eu intre 5 si 8 Iulie.
Pe Dunarea Veche au fost niste amici care au nadit 4 zile cu 70 kg de bile si l-au adunat pe crap (mai putin crap prins decat bile aruncate). Am dat si eu langa ei si am luat un ciortan, dar ala nu e pescuit de Dunare, e ca la balta, mai venea si bradis....
M-am mutat o zi pe Chilia dar fiind tulbure, n-a vrut, nici nu sarea rapitorul, nimic!
De aia tot zic ca de trei saptamani aman, ca aveam programata (si aprobata!) inca o iesire.
Anul trecut pe vbremea asta aveam 4 iesiri si anul asta am doua!
Pai se poate?

dan roh

Am fost acum doua saptamani la Dunavat de Sus cu treaba la casa batraneasca. . Am iesit si un pic la pescuit pe Dunare mai jos de insulita, pe zona de intinsura(pentru cunoscatori). Dunarea nu era deloc tulbure. Am pescuit  multa platica si morunas. Dar in special morunas.  Langa mine era un baiat din Ilfov care pescuia doar la crap. Cred ca a facut ceva performanta. A avut niste trasaturi de m.am speriat. Tinea lansetele ancorate. Asa ca nu stiu ce sa zic.... Am observat un lucru: se pare ca morunasul a inceput usor, usor sa ia locul carasului. De ce oare?