Barca cu motor Gobbi 430 Sport - reparatii si inbunatatiri

Creat de bradutzu, Martie 13, 2012, 10:48:39 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adrianix

Salut. La care Adi te referi,ca ma simt si eu cu musca pe caciula.!!!

bradutzu

ma refeream la Ionitzady dar e valabil si ptr tine ca stiu cum e sa te uiti la barca si sa nu poti iesi sa te bucuri de ea!
astept cu interes sa ne gasim cu totii pe ape!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Baieti...cand vorbeam ca e ieftin la Tulcea ...am facut comparatie cu Galatiul. Ca pe la noi este cam la dublu...si barca sta pe apa nu pe peridoc uscata gata pregatita pentru a fi data la apa. De aceea cred eu ca e ieftin Dar Bradutu a gasit ceva mai ieftin..am sa vad si eu ce si cum saptamana asta ...tot am ajuns inapoi in Galati.

Catalin

bradutzu

eu bine Duminica Dimineata am iesit cu barca la pescuit pe Dunare!
La 4 eram pe barca si decidem sa iesim chiar daca batea putin vantul! am fost pana aproape de Braila incercand fara niciun rezultat in diverse locuri putin mai ferite ptr ca vantul batea exact in contra curent cu Dunarea si se formau valuri dar nimic de speriat(la mal)! pe la 6:30 decidem sa ne intoarcem acasa la familii si sa ne continuam somnul pentru ca nu mai era chip de pescuit asa ca plecam incet spre casa si cand am ajuns in fata la Romportmet a inceput distractia!
Pentru ca erau nave la dana a trebuit sa iesim in larg sa le ocolim si am simtit ce inseamna valuri pe Dunare, erau valurile mai inalte decat barca dar spre norocul nostru valurile urcau spre amonte si venea exact perpendicular pe prova barcii si inn afara de dansat pe valuri cate un metru mare lucru nu se intampla dar ca sa fie tacamul complet aproape de gura siretului era o macara plutitoare asezata la cheu intr-o pozitie tare ciudata(oblic pe cheu) ce ne-a fortat sa iesim si mai in larg si asta ne-a dat emotii pentru a prova barcii cadea de pe val si valul urmator era atat de mare ca urca peste prova si parbriz si se oprea exact peste noi! am reusit sa trecem in timp ce secundele respective au parut o vesnicie si sa ajungem cu bine in Siret!
Am ajuns la ponton, am fumat o tigara cu greu gasita in pachetul ud si am plecat acasa fericit ca nu s-a intamplat nimic asa ca aviz amatorilor: vesta pe voi si decat in larg mai bine tras la mal si asteptati sa treaca furtuna!
Sa auzim totusi numai de bine!
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Deci ...e bine ...ca ai reusit sa ajungi cu bine. Sa inteleg ca ai facut contract cu cei de la Siret pentru parcare. Eu am  ajuns in Galati ...si maine i-mi duc barca la Lacramioara pentru croitoreala. Apoi vreau sa o dau aici la apa...cam cat te costa pe tine ar trebui sa ma coste si pe mine. Deci cat te costa??

bradutzu

150 lei/luna!
inainte sa te duci cu barca mergi cu masina sa vezi cum e drumul si dk e ok pentru tine pentru ca e de piatra!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Mersi...maine ma duc sa vad ce si cum...apoi dupa ce se termina si cu husa de pe barcuta o dau si aici la apa.

Ciby

Interesant!
Dintre toti userii de pe aici, singurul de care stiu ca si-a montat Smart Tab-uri pe barca este Byteworks. Cred ca parerea lui despre ele este relevanta.

Vali

Salut Ciby, a folosit si colegul Tudor smart tab-uri la barca mea de fibra, daca are timp ne-ar putea spune si el cate ceva. Poate ar fi mai bine totusi sa separam discutia despre taburi pe un topic nou, la sectiunea echipamente si accesorii, ca sa nu interferam in topicul despre barca lui Bradutzu.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ionitzady

mi-ar placea o cabinata ca asta  8) 8) 8) 8)

Fritz

Da, interesanta barca !!! Clar e de glisare si va merge ceva mai repede ...Are redane transversale !!!
Nici interiorul nu arata rau ! Are banchete din fibra ...pare ok.  probabil are 500  kg.