scurgeri ulei pe la elice

Creat de dan dragos, Aprilie 26, 2012, 05:11:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dan dragos

salutare.
dupa ce mi-am pus motorul pe barca - tohatsu 4 cp 30cp - am observat ca se scurge ulei din lower unit de pe langa elice sau in functie de pozitie prin gaurile pe unde ar trebui sa iasa gazele.
motorul a stat toata iarna in casa in casa in pozitie verticala pe carucior si nu am avut nici o scurgere dar cand l-am pus pe barca dupa ce l-am ridicat la maxim, rotit stanga-dreapta am observat scurgerile.
uleiul nu cred ca este de la cutie deorece nu miroase ca cel de cutie, miroase mai degraba a gaze de esapament.
de la ce ar putea fi ?
ms

alexandru

Salut! Acum vreo doi ani am patit  si eu acelasi lucru cu un motor mercury de 15 cp in 4 timpi. Si multi  mi-au zis ca este semeringul. Acum nu stiu   daca este sigur semeringul defect ca nu am mai  asteptat sa il repar si am vandut motorul! Posibil sa fie si altceva.  ???

Mihai Irimia

Citat din: dan dragos din Aprilie 26, 2012, 05:11:34 PM
salutare.
dupa ce mi-am pus motorul pe barca - tohatsu 4 cp 30cp - am observat ca se scurge ulei din lower unit de pe langa elice sau in functie de pozitie prin gaurile pe unde ar trebui sa iasa gazele.
motorul a stat toata iarna in casa in casa in pozitie verticala pe carucior si nu am avut nici o scurgere dar cand l-am pus pe barca dupa ce l-am ridicat la maxim, rotit stanga-dreapta am observat scurgerile.
uleiul nu cred ca este de la cutie deorece nu miroase ca cel de cutie, miroase mai degraba a gaze de esapament.
de la ce ar putea fi ?
ms

Colegul nostru are dreptate, e posibil simeringul de jos, e relativ simplu de schimbat