Sail on line - simulatoare de sailing

Creat de gvincentiu, Aprilie 30, 2012, 10:17:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gvincentiu

Am un singur român in față, pe 76. Dar până la travers de farul Șabla se mai pot întâmpla multe...
Si BMW Black Sea Virtual Race 2012 - Leg 1 l-am terminat pe 75. Probabil puteam sa mai urc vreo cateva locuri, insa, am dat doua comenzi si am plecat la plimbare. Poate data viitoare !
Ganduri bune !

buccaneer

Felicitari pentru cursa. Dupa Kaliacra ai iesit ceva mai mult in larg si a merit. Am avut ceva probleme cu timpul afisat in race display care era cu o ora in urma fata de timpul afisat in chatroomat si barca mea nu a plecat la timp. Noroc ca m-am trezit cam la un sfert de ora dupa start si am vazut ca toti plecasera si echipajul meu inca chefuia cu bulgaroaicele.
Mi s-a parut cam prea simplu si scurt traseul. Singura alegere a fost cat de mult sa iesi in larg dupa Kaliacra. Ai ales bine, felicitari.

gvincentiu

Am studiat doua, trei trase ale colegilor. Mi se pare ciudat: unii au virat mai la sud de mine altii mai la nord, altii au iesit mai mult si au ajuns inaintea mea. Dar noi sa fim sanatosi. Erau niste agitati printr-un chat-room care cautau nustiu ce flash care sa le dea drumul optim etc. Treaba lor. Eu merg pe polara si un pic pe prognoza (cam cateva ore), dau cateva comezi cu delay si ma duc la culcare. Iese bine, nu iese asta e. M-am bagat si la Leg 2 care e ceva mai imbacsit. Are si ceva geamanduri ce trebuiesc dublate. Fermecator !
Ganduri bune !

gvincentiu

Vergă-n vergă cu câteva nume mari de pe SOL. Lupta de-abia a început ! Fac o cafea și le arunc bandula !
Ganduri bune !

gvincentiu

O mare vrajeala: iti baga reclame iar daca vrei ceva de bun simt (vele, comenzi automate) trebuie sa platesti. Ba mai mult, eu merg cu vant larg si am 10 noduri iar colegul francez merge cu vant strans si are 10,3 noduri. Ce vorbesti, îs buni francezii ăștia, de numa' numa'.
Ganduri bune !

gvincentiu

Gata cursa: de pe 7200 pe 2000 si ceva. Problema la cursele scurte (de cateva sute de mile nautice) e ca nu poti sa faci strategie ci doar oleacă de tactică.
Ganduri bune !

gvincentiu

Ganduri bune !

gvincentiu

Virtual regatta - VOR 2014
M-am inscris, ieri am luat startul, azi nu le-a mers site-ul toată ziua. Păcat, eram hotărât să merg până la capăt.
Ganduri bune !

cosfru

Sunt belea simulatoarele...ieri am intat pe sailonline. Acum sunt n regata :)) Se tine si una de Craciun...de pe o insula a Craciunului pe alta...vreo 5000 si ceva de mile.

lipan

M-am înscris de vreo lună jumate în Jules Verne Trophy, dar din păcate intru când îmi mai aduc aminte.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

gvincentiu

Hai că intru si eu la cea de Crăciun,   o ho ho!
Ganduri bune !

cosfru

cosfru

@vincentiu , coment-urile tale sunt absolut savuroase...am ras cu consoarta de m-am prapadit; by the way suntem ambii acolo.  ( cosfru & hyperstory)
vad ca ai aparut si tu...ti-ai setat DC-ul la 17UTC?:)))

gvincentiu

Ready to sail? Te-am vazut, esti pe locul 4. Iti doresc sa-l pastrezi pana la capat. Ce este DC?
LE: Frate, ai luat-o spre west direct? Easyyyyyy, ăla e drumul printului spre Mecca, daca ma intelegi (Macedonski)
Ganduri bune !

cosfru

Drumu-i lung in noptile de decembrie :))) Merci de urare! Nu am sa-l pot pastra, iti dai tu seama ca sunt atatia dibaci acolo, dar mi-as dori sa termin in prima jumatate.

DC este abrevierea de la Delay Command - iti pui automat startul la ora respectiva. Cauta in help in consola jocului si vei da de manual. Odata deschis cauta dupa DC si te vei lamuri cum stau lucrurile. Eu zic ca e foarte util, mai ales daca nu poti fi la ora respectiva in fata PC-ulu sa ii dai tu start-ul automat.