Motor outboard

Creat de Constantin, Septembrie 09, 2011, 08:02:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Constantin

Buna dimineata,
Are cineva de vanzare un motor outboard, de 20-25 CP? Trebuie sa fie in patru timpi, la mana a doua, in stare buna!
Multumesc,
Constantin

Vali

Sa traiti :), am sa intreb la fel in gashca de barcagii si braconieri din zona. Motoarele de 20 de cai se gasesc mai greu, fiindca toata lumea le cauta, au puterea maxima la care nu trebuie inmatriculare.
Aveam datele unui baiat din Mizil de la care am cumparat o Yamaha in stare excelenta, din pacate nu-i mai am numarul, incerc sa-l caut pe probarca. Exact atunci s-a vandut in fata mea un Tohatsu de 20 de cai, in stare impecabila, cu 800 de euro :o.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dan dragos

Constantin

Citat din: Vali din Septembrie 09, 2011, 10:36:24 AM
Sa traiti :), am sa intreb la fel in gashca de barcagii si braconieri din zona. Motoarele de 20 de cai se gasesc mai greu, fiindca toata lumea le cauta, au puterea maxima la care nu trebuie inmatriculare.
Aveam datele unui baiat din Mizil de la care am cumparat o Yamaha in stare excelenta, din pacate nu-i mai am numarul, incerc sa-l caut pe probarca. Exact atunci s-a vandut in fata mea un Tohatsu de 20 de cai, in stare impecabila, cu 800 de euro :o.
Sa traiti si dumneavoastra!
De motor: poate fi de la 15 la 30 de cai, dar sa fie potrivit pt barca. Cu actele, nu e nici o problema, totul este rezolvabil :)
Problema mea este pretul, se cere exagerat de mult. Dar sunt convins ca vom gasi unul, la pret acceptabil.
Multumesc pentru osteneala, Vali.
Sa-mi scrii cum se comporta barca, te rog.
Se mai poate pune pe ea una-alta, nu-i asa?

Vali

Salut Constantin, ti-am trimis pm :). Multumesc dan dragos pentru informatie, intr-adevar lord1975 e omul de la care spuneam ca am cumparat motorul Yamaha, aduce motoare bune si ieftine. Momentan are doar 2, unul de 30 si unul de 40, in 4 timpi amandoua. Poate se brodeaza totusi ceva (mai intreb si pe aici prin targ), si rezolvam nevoia lui domn' Constantin :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

naspet

Salutare gasim cumva un motor de 15-20 cp 2 timpi de preferat (sh)

Multumesc

Mihai Irimia

Citat din: naspet din Martie 27, 2012, 08:08:05 PM
Salutare gasim cumva un motor de 15-20 cp 2 timpi de preferat (sh)

Multumesc
Dar te rog sa specifici, cu/fara maner, etc

Vali

Salut Burca :), mai bine iti dau numarul lui Aurel (naspet), si discutati direct. Daca ai vreo oferta, sunt si eu interesat de ceva in 2 timpi, cu puterea in jur de 20 de cai. Daca insa e potrivit pentru ce-i trebuie lui Aurel, mai astept.

Mihai Irimia

Citat din: Vali din Aprilie 02, 2012, 05:29:38 PM
Salut Burca :), mai bine iti dau numarul lui Aurel (naspet), si discutati direct. Daca ai vreo oferta, sunt si eu interesat de ceva in 2 timpi, cu puterea in jur de 20 de cai. Daca insa e potrivit pentru ce-i trebuie lui Aurel, mai astept.
Mercury-25

Mihai Irimia

Mihai Irimia

Citat din: Vali din Septembrie 09, 2011, 10:36:24 AM

Hai ca va spun eu cum se face, dar discutia va fi pe privat