Prop Guard - garda elice

Creat de Mihaif99, Mai 14, 2012, 07:11:40 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

timberland0910

Citat din: Intersect din Septembrie 25, 2019, 03:21:32 PM
Daca esti multumit de ea si nu afecteaza cu nimic inseamna ca ai facut o alegere foarte buna,super tare.

nu e vorba de alegere .e vorba de minim 2 elici rupte pe sezon pe Fantanele Beliş ..  o groaza de busteni submmersati + relief stâncos sub apa . eu am aparat de DEPLASAMENT  nu de glisare . poate la glisare e altceva , dar la regim de deplasament nu incurca cu nimic cuşca ..  pe mine ma scuteste de rupturi elice .Numa bine rău la nime '

Intersect

Citat din: timberland0910 din Septembrie 25, 2019, 04:44:51 PM
nu e vorba de alegere .e vorba de minim 2 elici rupte pe sezon pe Fantanele Beliş ..  o groaza de busteni submmersati + relief stâncos sub apa . eu am aparat de DEPLASAMENT  nu de glisare . poate la glisare e altceva , dar la regim de deplasament nu incurca cu nimic cuşca ..  pe mine ma scuteste de rupturi elice .Numa bine rău la nime '
Cand m-am documentat despre ele,majoritatea le montau ca sa evite problemele enumerate de catre tine. Elici rupte in pietre.
Conteaza mult ca este o barca de deplasament,eliciile mele de inox nu cred ca te-ar fi ajutat in conditiile date :) .
Born to fish,forced to work!!!