Glume - Bancuri - Ha Ha Ha

Creat de stavride, Mai 03, 2011, 10:53:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Florio

Citat din: home made din Ianuarie 03, 2016, 06:45:10 PM
...din cauza de vin rosu..............

Nicule, ai zarit adevarul, asa cum Lazar a zarit lumina vietii :  nu e vina mea... licoarea Merlot face totul sa se schimbe :)

Intersect

Offf Cred ca mi-a fost ridicata mingea la fileu.

Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Ieri, în timp ce făceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adânc în ochii mei şoptindu-mi tainic la ureche: "vreau să ne iubim ca-n filme!";
Îndată am întors-o invers şi i-am  ::) în gură, căutând să i-o îndes cât mai adânc în gât; cu o mână am înhăţat-o de  :o trăgându-le mai aproape, apoi am scuipat-o în  :o şi în  ;D strecurindu-i câte un deget în fiecare; în timp ce o trăgeam cu dinţii de clitoris, mi-a venit să  8) aşa că am împroşcat-o pe toată faţa şi părul.
De atunci n-am mai vazut-o şi nu-mi dau seama de ce... presupun că nu ne uităm la aceleaşi filme...

Florio

Citat din: Intersect din Ianuarie 06, 2016, 10:42:59 PM
Ieri, în timp ce făceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adânc în ochii mei şoptindu-mi tainic la ureche: "vreau să ne iubim ca-n filme!";
Îndată am întors-o invers şi i-am  ::) în gură, căutând să i-o îndes cât mai adânc în gât; cu o mână am înhăţat-o de  :o trăgându-le mai aproape, apoi am scuipat-o în  :o şi în  ;D strecurindu-i câte un deget în fiecare; în timp ce o trăgeam cu dinţii de clitoris, mi-a venit să  8) aşa că am împroşcat-o pe toată faţa şi părul.
De atunci n-am mai vazut-o şi nu-mi dau seama de ce... presupun că nu ne uităm la aceleaşi filme...

:) No, asta inseamna "diferente culturale":)

Intersect

De acu,ce sa spui Dumnezeu cu mila

Intersect

Bulă, de ce-ai lipsit ieri? întreabă învăţătoarea.
- Păi ştiţi... a murit bunicul.
- Aoleu! Cum aşa? Ce s-a întîmplat?
- Păi a venit la noi în vizită şi la un moment dat a ieşit pe balcon. Dar balconul era şubred şi s-a prăbuşit cu el.
- Vai, săracul! Şi aşa a murit?
- Nu, că a apucat să se agaţe de tocul de la fereastră. Dar tocul s-a rupt, iar el a căzut în gol.
- Şi atunci a murit?
- Nu, în cădere s-a agăţat de o creangă din copacul de lîngă casă, iar creanga l-a catapultat apoi prin geam, care s-a făcut ţăndări, înapoi în casă.
- Şi aşa a murit?
- Nu, a zburat prin cameră şi a ieşit pe partea opusă, pe uşă, după care a început să se rostogolească pe scară.
- Şi aşa a murit?
- Nu, în cădere s-a agăţat de balustradă. Dar balustrada s-a rupt, iar el a căzut prin ea pînă la parter.
- Şi aşa a murit?
- Nu, dar l-am împuşcat noi, că ne distrugea toată casa.

ziuamarinei

Doi batrani stau de vb
Cand eram tanar nu reuseam sa o indoi cu ambele maini.
Si acum?
Acum mi-au venit puterile.

acig

Să știți că nu toate produsele de la McDonald's sunt dăunătoare. Au și
bere!
------------------------------------------------------------------------

Trei moşnegi stau la o bârfă pe prispa casei. Primul zice:
- Io după ce mor vreau să fiu incinerat.
Al doilea:
- Eu vreau să fiu îngropat creştineşte.
Al treilea mai bea o gură din sticla de vin şi cu juma de gura zice:
- Bă băieţi, la cât vin am băut io la viaţa mea, cred că vreau să fiu îmbuteliat.
---------------------------------------------------------------------------

Nu lasa nimic pe  maine .
Mai bine lasa pe poimaine - vei avea doua zile  libere.

----------------------------------------------------------------------------
Dacă la o  întrebare îţi răspunde un filozof, nu mai înţelegi ce-ai întrebat.
-----------------------------------------------------------------------------
Logica este ştiinţa care îi permite  bărbatului să nu înţeleagă femeia.
----------------------------------------------------------------------------.
Vodca  băută cu măsură e bună în orice cantitate
.......................................................................................
De ce s-a inventat ciocolata albă ?
- Ca să se murdărească şi negrii la gură.
.......................................................................................
Am scapat de toata mancarea nesanatoasa din casa...
A fost delicioasa...
........................................................
S-a dovedit stiintific: trufele pot preveni ciroza, cancerul si obezitatea.
Dacă cumperi un kilogram de trufe, nu mai ai bani de alcool, de tigari
sau de mancare.
..............................................
Într-o cafenea stă un domn şi bea liniştit o cafea. Nu are laptop, nu are smatphone, nu are iPad. Stă aşa, ca un psihopat....
---------------------------------------------------------

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Intersect

Înainte să plec în vacanţă, prietenii m-au avertizat:
- Ai grijă acolo în Thailanda când agăţi vreo femeie. Nu toate sunt ceea ce par a fi.
Aşa că am întâlnit această femeie frumoasă... arăta ca o femeie, dansa ca o femeie, săruta ca o femeie, dar când m-a dus la ea acasă şi a făcut o parcare laterală perfectă, am ştiut că ceva nu e în regulă.

P.S Chestia și mai haioasă este că eu chiar sunt în Thailanda și bancul mi -a fost trimis de un prieten care nici nu se gândea ca eu sa fi plecat din Galați.Păcat ca nu sunt în vacanță :)

Florio

Citat din: Intersect din Ianuarie 12, 2016, 04:03:37 AM
Înainte să plec în vacanţă, prietenii m-au avertizat:
- Ai grijă acolo în Thailanda când agăţi vreo femeie. Nu toate sunt ceea ce par a fi.
Aşa că am întâlnit această femeie frumoasă... arăta ca o femeie, dansa ca o femeie, săruta ca o femeie, dar când m-a dus la ea acasă şi a făcut o parcare laterală perfectă, am ştiut că ceva nu e în regulă.

P.S Chestia și mai haioasă este că eu chiar sunt în Thailanda și bancul mi -a fost trimis de un prieten care nici nu se gândea ca eu sa fi plecat din Galați.Păcat ca nu sunt în vacanță :)

Ai grija! Mai e si marul lui Adam. :)

Calatorie faina si sa te revedem cu bine !

Intersect

Nu îmi vad capul de treabă, nu am cum sa ies la oraș.
Nici nu îmi doresc sa fiu parte din vreun banc :).

ionitzady

multumesc pt 5 minute de voie buna, sa ne vedem sanatosi cand ajungi acasa , George.

cristizz

dany

Autoironie
La 12-13 ani m-am bucurat cand mi-au iesit primele fire de par pubian...
La 49 de ani mi-au iesit primele fire de par in urechi...si nu m-am bucurat de loc.Le-am smuls imediat.
Oare de ce nu ma bucur?

mariusm piesenoi111

Drama in Serengeti......................................... ....................
Un cuplu participa la un Safari cand devin martorii unei urmariri pe viata si pe moarte ...o mica gazela era urmarita de un ghepard.
Cand se apropia momentul in care urma sa fie prinsa gazela, sotul spune : Eu cred ca gazela o sa scape.
Sotia , cand aude asa ceva raspunde: Daca scapa gazela o sa iti fac cate o m..e in fiecare dimineata pana la sfarsitul vietii tale....
Aveti mai jos inregistrarea fazei ....
https://www.youtube.com/embed/DYDIwOnXNc8