Glume - Bancuri - Ha Ha Ha

Creat de stavride, Mai 03, 2011, 10:53:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Tanara si apetisanta mea sotie, statea dimineata in bucatarie, pregatindu-ne ca de obicei 4 oua fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, imbracata doar cu un "T-shirt" scurt pe ea, cu care si dormise.
Asa cum am intrat, aproape adormit, aproape treaz, ea s-a aplecat misterios spre mine "Ar trebui sa faci dragoste cu mine incepand din acest moment!"
Uau! Ochii mi s-au luminat brusc, "sunt oare treaz sau inca visez? Sunt treaz! Atunci nu poate sa fie de cat ziua mea norocoasa ...!!"
Am imbratisat-o ... si apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie.
La final, ea mi-a spus un tandru "Multumesc" si s-a intors iute spre aragaz, cu tricoul inca in jurul gatului ei.
Fericit, dar un pic derutat, am intrebat: "Ce a fost asta?"
Si mi-a explicat: "Stii, s-a stricat cronometrul de oua ..." !
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Sa ii ajutam pe oamenii astia.

Subject: Nigerian Astronaut Wants To Come Home
Dr. Bakare Tunde
Astronautics Project Manager
National Space Research and Development Agency (NASRDA)
Plot 555
Misau Street
PMB 437
Garki, Abuja, FCT NIGERIA

Dear Mr. Sir,

REQUEST FOR ASSISTANCE-STRICTLY CONFIDENTIAL

I am Dr. Bakare Tunde, the cousin of Nigerian Astronaut, Air Force Major Abacha Tunde. He was the first African in space when he made a secret flight to the Salyut 6 space station in 1979. He was on a later Soviet spaceflight, Soyuz T-16Z to the secret Soviet military space station Salyut 8T in 1989. He was stranded there in 1990 when the Soviet Union was dissolved. His other Soviet crew members returned to earth on the Soyuz T-16Z, but his place was taken up by return cargo. There have been occasional Progrez supply flights to keep him going since that time. He is in good humor, but wants to come home.

In the 14-years since he has been on the station, he has accumulated flight pay and interest amounting to almost $ 15,000,000 American Dollars. This is held in a trust at the Lagos National Savings and Trust Association. If we can obtain access to this money, we can place a down payment with the Russian Space Authorities for a Soyuz return flight to bring him back to Earth. I am told this will cost $ 3,000,000 American Dollars. In order to access the his trust fund we need your assistance.

Consequently, my colleagues and I are willing to transfer the total amount to your account or subsequent disbursement, since we as civil servants are prohibited by the Code of Conduct Bureau (Civil Service Laws) from opening and/ or operating foreign accounts in our names.

Needless to say, the trust reposed on you at this juncture is enormous. In return, we have agreed to offer you 20 percent of the transferred sum, while 10 percent shall be set aside for incidental expenses (internal and external) between the parties in the course of the transaction. You will be mandated to remit the balance 70 percent to other accounts in due course.

Kindly expedite action as we are behind schedule to enable us include downpayment in this financial quarter.

Please acknowledge the receipt of this message via my direct number 234 (0) 9-234-XXXX only.

Yours Sincerely, Dr. Bakare Tunde
XXXX@nasrda.gov.ng

http://www.nasrda.gov.ng/

Florio

Citat din: Intersect din Februarie 13, 2016, 07:26:28 AM
Tanara si apetisanta mea sotie, statea dimineata in bucatarie, pregatindu-ne ca de obicei 4 oua fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, imbracata doar cu un "T-shirt" scurt pe ea, cu care si dormise.
Asa cum am intrat, aproape adormit, aproape treaz, ea s-a aplecat misterios spre mine "Ar trebui sa faci dragoste cu mine incepand din acest moment!"
Uau! Ochii mi s-au luminat brusc, "sunt oare treaz sau inca visez? Sunt treaz! Atunci nu poate sa fie de cat ziua mea norocoasa ...!!"
Am imbratisat-o ... si apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie.
La final, ea mi-a spus un tandru "Multumesc" si s-a intors iute spre aragaz, cu tricoul inca in jurul gatului ei.
Fericit, dar un pic derutat, am intrebat: "Ce a fost asta?"

O fi de prin Germania, bancul.
La noi i se facea si ibricul scum, nu numai ouale :) . In arcul carpatic sunt alte reguli ;)

pelicanul

Citat din: Intersect din Februarie 13, 2016, 07:26:28 AM
.................................

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"cronometrul de oua"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eu am o chestie care se baga in apa in care fierbi ouale si isi schimba gradat culoarea de la "soft" la "hard"!  ;)
Daca se strica, cred ca am incurcat-o!   :o

pelicanul

Citat din: Intersect din Februarie 13, 2016, 10:03:08 AM
Sa ii ajutam pe oamenii astia.

Subject: Nigerian Astronaut Wants To Come Home
Dr. Bakare Tunde
National Space Research and Development Agency (NASRDA)
Plot 555
Misau Street
PMB 437
Garki, Abuja, FCT NIGERIA

Dear Mr. Sir,

REQUEST FOR ASSISTANCE-STRICTLY CONFIDENTIAL

I am Dr. Bakare Tunde, the cousin of Nigerian Astronaut, Air Force Major Abacha Tunde. He was the first African in space when he made a secret flight to the Salyut 6 space station in 1979. He was on a later Soviet spaceflight, Soyuz T-16Z to the secret Soviet military space station Salyut 8T in 1989. He was stranded there in 1990 when the Soviet Union was dissolved. His other Soviet crew members returned to earth on the Soyuz T-16Z, but his place was taken up by return cargo. There have been occasional Progrez supply flights to keep him going since that time. He is in good humor, but wants to come home.

In the 14-years since he has been on the station, he has accumulated flight pay and interest amounting to almost $ 15,000,000 American Dollars. This is held in a trust at the Lagos National Savings and Trust Association. If we can obtain access to this money, we can place a down payment with the Russian Space Authorities for a Soyuz return flight to bring him back to Earth. I am told this will cost $ 3,000,000 American Dollars. In order to access the his trust fund we need your assistance.

Consequently, my colleagues and I are willing to transfer the total amount to your account or subsequent disbursement, since we as civil servants are prohibited by the Code of Conduct Bureau (Civil Service Laws) from opening and/ or operating foreign accounts in our names.

Needless to say, the trust reposed on you at this juncture is enormous. In return, we have agreed to offer you 20 percent of the transferred sum, while 10 percent shall be set aside for incidental expenses (internal and external) between the parties in the course of the transaction. You will be mandated to remit the balance 70 percent to other accounts in due course.

Kindly expedite action as we are behind schedule to enable us include downpayment in this financial quarter.

Please acknowledge the receipt of this message via my direct number 234 (0) 9-234-XXXX only.

Yours Sincerely, Dr. Bakare Tunde
XXXX@nasrda.gov.ng

http://www.nasrda.gov.ng/
Rizi tu rizi, dar Nigeria are deja citiva sateliti pe orbita! Am cautat pe wiki, de curiozitate: https://en.wikipedia.org/wiki/National_Space_Research_and_Development_Agency
De cosmonaut secret nu scrie nimic... Normal, daca e secret!  :)

Asta imi aduce aminte de Itzic, primul evreu in spatiu.
Au gresit proiectul satelitului si, inainte de lansare, au constatat ca nu mai au loc de mincare si apa...
Dupa ce a ajuns Itzic pe orbita l-au intrebat prin radio:
- Ce faci Itzic, vrei sa te intorci mai repede daca n-ai nimic de mincat si de baut?
La care Itzic raspunde:
- Stau cit trebuie sa stau, ma invirt eu cumva...

cristizz

Omul din Neanderthal isi intreaba femeia:
- Te culci cu mine?
- Nu!
- De ce?
- Nu am chef!
Ia omul o bata si ii da una zdravana peste cap.
- Acum te culci cu mine?
- Nu!
- De ce nu?!?
- Ma doare capul.

acig

- Auzi, tu ai vreun scriitor preferat?
- Da, este iubitul meu
- Si ce scrie?
- Cecuri!

Azi-noapte, nevasta-mea a avut un cosmar si-a tipat in somn.
Din reflex, m-am sculat, am spalat vasele, am dus gunoiul si am dat cu aspiratorul...

Cred că sufăr de insuficiență cardiacă, pentru că tot timpul rămîn fără bani pe card.

E foarte greu să aștepți ca persoana potrivită să apară în viața ta... mai ales când cea nepotrivită arată al dracului de bine!

In Romania autostrazile sunt ca organele genitale ale bărbaților.  Ne bucuram de fiecare centimetru in plus!

Îmi place modul în care acest suc de portocale adaugă vitamine şi calciu pentru vodca mea.

Oamenii de stiinta sustin ca organismul uman creste doar pana la 25 de ani. Burta mea inca n-a aflat si cred ca si fundul meu se considera inca tanar...

Accident auto : a fost calcata o oaie. Martor, un scriitor...
- va rog sa ne povestiti cum s-a petrecut
- domnule politist, atunci cand lumina lunii atingea duios spicele de grau, care dansau in adierea vantului de seara, iar trifoiul isi trimitea in aer mireasma dulce, o oaie...
- va rog, relatati pe scurt
- pai stiti, inainte sa treaca masina, iesea oaia din lucerna; dupa ce a trecut masina, iesea lucerna din oaie.

- Azi mi-am făcut CV-ul, l-am scris, l-am redactat, apoi m-a bușit plânsul.
- De ce?!
- E păcat să trimiți un asemenea om la muncă.

5. Cum faci bani cu Facebook-ul? Urmând trei paşi simpli:
    1. Intri pe setări cont
    2. Dai click pe dezactivare cont
    3. Te apuci de muncă...

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

mariusbig

Profesoara, la ora de Limba română:
- Ioane, ce este dezamăgirea?
- Dezamăgirea e atunci când mergi seara pe drum, în fața ta merge o fată frumoasă, iar când să te apropii de ea apare un autobuz și ea se urcă.
- Bine, bravo Ionele.
- Vasile ce este dezamăgirea?
- Dezamăgirea e atunci când mergi seara pe drum, în fața ta merge un băiat frumos, iar când să te apropii de el apare un autobuz și el se urcă.
Vine și rândul  lui Bulă.
- Bulă ce este dezamăgirea?
- Dezamăgirea e atunci când mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede niciun autobuz.

Fritz

Intersect

Cel mai bun banc auzit de ceva timp.

Doi tineri se duc in parc. Se aseaza in iarba...ea timida, el indraznet... Pe masura ce se lasa noaptea, mai multe cupluri de indragostiti se aseaza in iarba, in jurul lor. La un moment dat, ea romantica:
- Ce frumos canta greierii!...
El nervos:
- Nu sunt greieri, sunt fermoare!! ...

Born to fish forced to work!!!

Intersect

Am fost interceptat de o fată printre rafturile de la LIDL. M-a urmărit câteva zeci de secunde, mi-a furat și câteva priviri, iar la urmă și-a făcut curaj și, în ciuda faptului că păream neabordabil, a atacat:
- Nu te supăra, ești fumător?
- Nu. Sunt bețiv.

Born to fish forced to work!!!

Dbr

E mortal bancul!... Asa le voi spune cand ma vor aborda!!! Super tare!

cristizz

Diriginta ii roaga pe copii sa-i spuna cu ce se ocupa parintii lor.
- Spune tu, Constantinescule!
- Tata este pompier. El stinge incendiile si salveaza vietile oamenilor.
- Foarte frumos, e randul tau Oprescule.
- Tata este medic, el ne consulta si ne prescrie medicamente atunci cand suntem bolnavi.
- Minunat! Dar tatal tau, Avramescule?
- Tata este dansator intr-un club gay, danseaza la bara, clientii ii baga bani la chiloti, si daca platesc bine tata si-o pune cu ei in boschetii de la intrare.
Oripilata de destainuirile elevului, diriginta ii trimite pe copii in recreatie, oprindu-l doar pe micutul Avramescu.
- N-am stiut ca tatal tau face asta, copile!
- Iertati-ma doamna diriginta, zice Avramescu cu ochii in lacrimi, v-am mintit, tata e consilierul lui ...escu, da' mi-a fost rusine sa zic...

dorely

Ce este mov,oval si urca?
O pruna-n lift😳

acig

Amintiri din copilarie

-Te naşti într-un sat de pe lângă un oraş mai mare. Satul vostru are
şi o şosea. Tu nu stai la şosea. Acolo stau ăia înstăriţi. Tu nu eşti.

-Creşti auzind-o pe maică-ta spunându-şi cât  de proastă a fost că
l-a luat pe tac-tu şi spunându-ţi că dacă nu înveţi ai să ajungi că
el.
  - La şcoala din sat eşti primul. Maică-ta e mândră, vecinele sunt
invidioase iar taică-tău... bea în cinstea ta.
  -Dai la liceu la oraş. Primul şoc cultural. Stai la o mătuşă.
Domnişoară la 50 de ani. Pentru tine e zâna cea bună, pentru vecinii
ei, "nebuna de la cinci". Îţi petreci mare parte la baie. Veceul în
casă te fascinează.
  -După primul an de liceu în care ai fost doar al cincilea din clasă
şi maică-ta aproape că te renegase, te acomodezi şi te faci tocilar.
Ţi se zice "Ţăranu", fetele îţi vorbesc frumos doar când îţi cer tema,
băieţii joacă fotbal cu ghiozdanul tău.
  - Ajungi la facultate. La Bucureşti. Al doilea şoc cultural.
Maică-ta îţi trimite scrisoare că poate să moară liniştită. În aceeaşi
scrisoare mă-ta mare zice că ea vrea să te vadă însurat şi că moare
dup-aia. Stai la cămin şi te descurci cu mâncare de acasă ţinută la
rece pe pervazul ferestrei. Şi aici eşti printre fruntaşi.
  -În ultimul an de facultate, te duci internship. Stai opt luni
neplătit, după opt luni şeful biroului îţi zice: "Avem un post liber".
Accepţi chiar salariul minim pe economie. O suni pe maică-ta şi-i dai
raportul. E atât de fericită încât, se gândeşte că, acum ca te-ai
realizat la Bucureşti, ar putea să-l lase pe tac-tu şi să vină să stea
cu tine.
  - La job vii primul şi pleci ultimul. Lucrezi în weekend şi de
acasă. Eşti ultra-obedient şi pupincurist. Colegii sunt scârbiţi de
tine, şeful te place şi te exploatează. Îţi măreşte salariul. Poţi
chiar să îi trimiţi şi maică-tii nişte bani.
  -Te însori cu cea mai frumoasă fată de la tine din sat. E şi ea
venită la Bucureşti, dar nu a avut succesul tău. Faceţi nuntă în sat.
Maică-ta plânge, bunică-ta nu moare, în schimb e mort de beat
taică-tău.
  -Eşti avansat. Ceva directoraş. Ea e gravidă. Faci credit pentru
casă şi maşină. Te aşteaptă 25 de ani de rate şi vacanţe în Turcia şi
Grecia. Bunică-ta a murit, maică-ta vine la voi să vă crească plodul,
taică-tău e tot la birt. Nu eşti fericit, dar eşti împlinit...

şi continuarea......

- vine criza - te dau ăia afară- îţi vinzi maşina, banca îţi ia casa -
te întorci să stai cu părinţii în satul de unde ai plecat
- nevastă-ta începe să spună cât de proastă a fost căte-a luat pe tine
de bărbat în loc să-l ia pe Gheorghe care e recuperator (dar si
proxenet si traficant) în Spania şi are vilă cu piscină în curte!
- începi să-ţi petreci tot mai mult timp la birt (alături de
taică-tu)... şi bei că fii-tu e primul din clasă!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten