Motor 4 T

Creat de stefand600, Septembrie 28, 2016, 12:22:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

stefand600

Stie cineva daca exista motoare fabricate dupa anul 2005 4T cu cizma de 43 cm ? Ma intereseaza pentru puteri intre 30 si 60 CP. Multumesc.
Stefan D

teo pes

Nu am auzit sa existe o limitare de stas al cizmei in functie de anul de fabricatie !
Viata i grea !!  Dar trece !!

stefand600

Nu ma refeream la o anumita limitare. Din ce am vazut eu, toti producatorii fac motoarele cu cizme de 38 sau 52 de cm. Ma intereseaza un motor cu cizma de 43 cm.
Stefan D

teo pes

4 cm poti urca din gaurile depe laca menghinii motorului !deci majoritatea mot au mai multe gauri de pozitionare pe oglinda
!
Viata i grea !!  Dar trece !!

peb5

Ipotetic este cizma scurta 15 inch = 37.6 cm si cizma lunga 20 inch = 50.8 cm.
Practic cizma scurta are 42-44 cm iar cea lunga are 55 cm.

Uite ce scrie in manualul de:

Suzuki DF15:
Transom height
[Trim position: 3]
S mm (in. type) 422 (15)
L mm (in. type) 549 (20)

Yamaha F9.9-15
Transom height
S mm (in. type) 440 (17.3)
L mm (in. type) 567 (22.3)

In concluzie, ceea ce cauti este un motor cu cizma scurta,

stefand600

Asa este. Eu cautam un motor de 30-50 CP cu cizma de 17 (43 cm).
Stefan D

Vali

Desi nu sunt foarte in tema vizavi de motoarele in discutie (la mine limita superioara e de 20 de cai :) ), pot spune ca am vazut destul de rar motoare in 4 timpi de puterile specificate, cu cizma scurta. Asta nu inseamna ca nu se gasesc, probabil ca nici nu se prea cauta de nu apar la vanzare.

Pana acum am vazut doar Honda in 3 cilindri / 4 timpi cu cizma scurta, in rest exclusiv motoare in 2 timpi.
Daca nu se gaseste un motor convenabil, cel mai bine inalti oglinda barcii, avand mult mai multe posibilitati de a alege un motor bun, la cizma lunga ofera fiind generoasa.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau