Salutare,
In weekend am reusit sa mai prestez ceva la portocala, am mutat-o in carport si am inceput peteceala. Legat de carport, se pare ca l-am nimerit bine, la interior este mai mare decat la exterior

.Mai am o gramada de traznai depozitate in el, dar ramane destul loc pentru lucru la barca. Carportul este cumparat de la Sere Transilvania, stuctura este foar ok, se monteaza repede, l-am pus singur in doua zile, cate 3-4 ore de munca. Intr-o zi am montat structura, in alta zi am intins prelata.
Legat de peteceala, initial am vrut sa pun petec pe interior, in zona unde erau pori, adica in laterelalele manerului. Am taiat pe zona afectata si surpriza, tot conturul manerului era rontait pe interior. Am taiat complet materialul vechi pe o portiune de 110x250mm si am pus un petec mare, pe interior. Activitatea este tembela, sub maner este un montat un ochet metalic pentru remorcare, asa ca nu am putut tine materialul drept si intins. In plus, adezivul se usuca repede si am fost nevoit sa lucrez pe portiuni, intrai am lipit jos, apoi lateralele, apoi sus si am tunut adezivul activ cu ajutorului unui feon. Am lasat barca umflata peste noapte, nu pierde aer. Am sa adaug inca un petec exact cat taietura, pentru a ajunge la nivelul exterior al barcii, apoi un petec mai mare care s depaseasca taietura cu 5-6 cm. Am spanzurat si un motor de barca, sa vad cum arata. Este cam mic, 8.5 CP, dar asta a fost cel mai apropiat.